Auspuh servis Ivanišević

Auspuh servis Ivanišević

Podaci

Vojvode Novaka 9B Zemun , Beograd 064/369 00 25 auspuhservisaca@gmail.com

O kompaniji

Auspuh servis Ivanišević – Dugogodišnje iskustvo u oblasti popravki, ugradnje izrade i održavanja kompletnog izduvnog sistema omogućava nam da sa potpunom pouzdanošću izađemo u susret vlasniku bilo koje marke automobila – brzo, kvalitetno, povoljno. Posetite nas, i poboljšajte performanse u vožnji, snizite buku, ali i potrošnju vozila. Izvršite zamenu dotrajale izduvne grane, prednjeg, srednjeg i zadenjg lonca, izduvne cevi i katalizatora koji, samo ako su 100% ispravni, čine funkcionalni izduvni sistem vozila, svima poznatiji kao – auspuh.

Razloga za propadanje auspuha ima nekoliko, pre svega, tu su korozija i lomovi. Kratke gradske vožnje naročito su pogubne po auspuh Vašeg vozila, jer nema dovoljno vremena da se u motoru i izduvnom sistemu postigne radna temperatura, zbog čega dolazi do nakupljanja kondenzacije i, samim tim, korozije.

Auspuh servis Ivanišević bavi se izradom izduvnih lonaca od izuzetno kvalitetnih materijala, postojanih na različite, nepovoljne uticaje. Neophodna je, pre svega, adekvatna konstrukcija unutrašnjosti. Kako biste vožnju učinili prijatnijom i tišom, kako u kabini, tako i van nje, obratite se nama. Uveravamo Vas da će svi gasovi biti usmereni daleko od unutrašnjosti vozila, ali i da neće biti u preteranoj meri emitovani u životnu sredinu.

Iako nam se često javljaju sa tim zahtevom, ipak ne preporučujemo potpuno uklanjanje katalizatora iz izduvnog sistema, zbog njegove bitne uloge, a to je razrada gasova u bezbedniju formu, pogodnu za izbacivanje kroz aupuh. Daleko bolja varijanta je zamena katalizatora originalnim ili univerzalnim.

Svaki element izrađen u auspuh servisu Ivanišević, zadovoljiće sve evropske standarde bezbednosti, ali i Vaše bezbedne vožnje. Posetite nas!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Poštovani, interesuje me koliko košta zamena katalizatora univerzalnim na Opel Merivi 1.4?pozdrav

Odgovori