Auspuh servis Kiler Auto

Auspuh servis Kiler Auto

Podaci

Tošin bunar 63B Novi Beograd , Beograd 011/261 82 37, 011/319 68 46
http://www.kilerauto.rs kilerauto@ptt.rs

O kompaniji

Auspuh servis Kiler Auto

KILER AUTO je kuća nastala 1981. godine, sa isključivo privatnim kapitalom u vlasništvu gospodina CVETKOVIĆ STOJANA koja se bavi proizvodnjom auspuha za strana i domaća putnička vozila, uslugama montiranja i popravke starih kao i obradu kompletne limarije u svojim radionicama, uslugama popravke i montiranja autohladnjaka, uslugama farbanjem vozila u komori, servisom za autopranje, popravku autoelektrike, maloprodajnom trgovinom autodelova i limarije (prodavnica) i ugostiteljskim uslugama (kafe).

KILER AUTO je počeo sa radom kao zanatska radnja čija je osnovna delatnost bila ugradnja i popravka autohladnjaka, vremenom i vrednim i strucnim radom kvalifikovanih kadrova poslovi su se proširili na brojne nove oblasti. Svakodnevnim osvajanjem tehnologije izrade sve većeg broja auspuha KILER AUTO je značajno proširio proizvodni program tako da danas prodaje i ugrađuje znatan asortiman koji se stalno proširuje novim proizvodima. Pošto je odgovoreno na visoke zahteve u pogledu funkcionalnosti i kvalitetom proizvoda i ugradnje brzo je osvajano tržište i sticano poverenje sve veceg broja mušterija. KILER AUTO je ostvario uspešnu saradnju sa brojnim firmama u Srbiji, i inostranstvu.

TEHNIČKI PREGLED I OSIGURANJE VOZILA
Kod nas možete po jako povoljni uslovima uraditi tehnički pregled za sve tipove putničkih i kombinovanih vozila, kao i osiguranje istih. Posedujemo najsavremeniju opremu za proveru tehničke ispravnosti vašeg vozila koja garantuje dobijene rezultate.

SERVIS AUSPUHA
Popravka, ugradnja, izrada, održavanje kompletnog izduvnog sistema. Izrada po najvišim standardima, kao i garantni rok od 18 meseci.

POSEDUJETE VOZILO SA KATALIZATOROM?
NOVO U KILER AUTU – OBNOVA KATALIZATORA
U skladu sa našim višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i servisiranju izduvnih sistema, a u cilju započetih primena obaveznog merenja izduvnih gasova, počeli smo sa obnovom automobilskih katalizatora (naročito za automobile kod kojih je nemoguća ugradnja univerzalnih katalizatora). Nudimo uslugu, zahvaljujući kojoj promena orginalnog (starog) katalizatora nije potrebna, iz raloga što taj isti i dalje obavlja svoju funkciju kao novi.
Zato Vas još jednom pozivamo, da katalizatore sa istrošenim ili razbijenim jezgrom ne odbacite – mi ćemo Vam ga obnoviti koristeći metalno katalitičko jezgro, koje je razvijeno korišćenjem savremene tehnologije, a ujedno je i otporno na mehanička oštećenja (patentna zaštita 21535).

SERVIS AUTO-HLADNJAKA
Popravka, čišćenje, održavanje completnog rashladnog sistema. Pored popravke metalnih hladnjaka, izrađujemo i hladnjake po uzorku i uspešno popravljamo plastične hladnjake.

SERVIS AUTO-MEHANIKE
– održavanje i popravka (motora, kočionog sistema i sistema za upravljanje)
– generalni remont motora
– kompjuterska dijagnostika
– ovlašćeni servis zastavinog programa

SERVIS AUTO-ELEKTRIKE
Popravka i kompletno održavanje auto-elektrike

SERVIS AUTO-KATALIZATORA
Vršimo remont starih katalizatora korišćenjem najsavremenijih materijala i tehnologija (po slovenačkoj licenci).

SERVIS ZA MOTOCIKLE

USLUGE KOJE SE NE NAPLAĆUJU
– zamena filtera i ulja u motoru
– provera izduvnog sistema
– provera napajanja akumulatora i ugradnja
– provera rashladne tečnosti u sistemu za hlađenje motora
– provera kočionog sistema i sistema za upravljanje

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Fobar dan
potreban mi katalizator sa cev od izduvne grane za kola
WV Polo 1.4GL 60CV Od 1996 godine benzin
koja je cena za zamenu i montazu
ujedno mi dajte cenu za oba lonca srednji i zadnji tj. Cela duzina
pozdrav

Odgovori

Firma za sve, pravo mesto!!!
Ne morate traziti i popravljati druge kvarove u gradu, sve se sredi na vasem ljubimcu u firmi KILER-AUTO!!
Veliki pozdrav za osoblje, koje je jako prijatno, i gostoprimljivo , a cene
prikladne za nas standard, jos jednom puno uspeha i sve najbolje od Slavise Miljkovica!!!
…. docicu opet!!!

Odgovori