Auto servis Delić

Auto servis Delić

Podaci

Stefana prvovenčanog 87 Voždovac , Beograd 063/497 574 jasminadelicluka@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

U današnje vreme koje je, složićete se, nezamislivo bez automobila, redovno održavanje vozila od presudnog je značaja za bezbednost svih putnika u saobraćaju. Stoga smo mi tu, da se najbolje pobrinemo za vašeg četvorotočkaša, samim tim, što je najvažnije, i za vašu bezbednost.

 

O nama

 

Auto servis Delić posluje više od dve decenije i zahvaljujući stručnom i brzom otklanjanju svih vrsta mehaničkih kvarova na vozilima, veoma visoko se kotiramo i izdvajamo od ostalih.

Nudimo sve vrste mehaničarskih usuga sa originalnim delovima za sve modele vozila vodećih proizvođača: Audi, Volkswagen, Mercedes, BMW, Opel, Škoda i Seat. Nalazimo se na Voždovcu, u blizini auto-puta Beograd-Niš.

 

Auto servis Delic Beograd

 

Servisiranje automobila u najkraćem roku

 

Bilo da je reč o manjim ili većim kvarovima, sve što obuhvata servis vašeg automobila naš kvalitetan i obučen kadar sa dugogodišnjim iskustvom završiće u najkraćem mogućem roku, uz najviši vid korektnosti u radu.

Koristimo savremenu opremu i alat, i isključivo radimo sa originalnim rezervnim delovima, koji će vašeg četvorotočkaša potpuno „oporaviti“.

 

Usluge

 

– Veliki servis

– Mali servis

– Servis kočnica

– Servis trapa i motora

– Servis glava motora

– Kompletan generalni remont svih vrsta motora

 

Auto servis Delic Beograd

 

Pored mehaničarskih usluga, nudimo i remont svih vrsta turbina

 

Primenom savremene opreme i alata, lako utvrđujemo sve kvarove turbine, ventila ili creva turbine, moguće curenje ulja iz turbine, kao i zviždanje turbine. Osim navedenog, vršimo čišćenje turbine sa podešavanjem i balansiranjem, kao i montažu i demontažu turbina.

 

Krpljenje i varenje svih vrsta auspuha

 

Vešte ruke naših mehaničara profesionalno i kvalitetno će izvršiti zamenu: dihtunga izduvne grane, izduvnih cevi auspuha, šelni auspuha, svih vrsta lonaca auspuha, kao i čišćenje DPF filtera i katalizatora.

 

Auto servis Delic Beograd

 

Remont svih vrsta manuelnih menjača

 

Vršimo preciznu dijagnostiku menjača, zamenu sinhrona menjača, ležajeva u menjaču, zupčanika u menjaču, setova kvačila menjača sa zamajcem (korpe, lamele, druk ležaj i drugo), zamenu ulja u menjaču, kao i sve druge vrste popravki. Uz našu demontažu i montažu, uspešno ćemo obaviti svaku potrebnu uslugu.

 

Servic menjača Delić Beograd

 

U Auto servisu Delić dobićete najbolju moguću uslugu za vaš novac, te ćete iz našeg servisa i vi i vaš automobil izaći potpuno zadovoljni i spremni za nove kilometre.

Komentari

Ostavite odgovor