Auspuh servis VM

Auspuh servis VM

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 588 Zvezdara , Beograd 011/288 50 20
064/328 27 23
http://auspuhvmvlasta.com vm.vlasta0@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Možda lično vi niste doživeli peh sa izduvnim sistemom automobila, ali neko od vaših prijatelja, poznanika ili rodbine sigurno jeste. I to nemali put baš kada je krenuo na neku dalju relaciju. Smatrajte se pravim srećnikom ukoliko nemate ovakvo iskustvo u vašoj vozačkoj karijeri, ali nažalost, nikada ne možete predvideti situaciju i biti sigurni da vas vaš omiljeni četvorotočkaš neće izneveriti.

 

Zamislite samo stuaciju da ste krenuli na posao i nedaleko od kuće vam stane automobil pa shvatite da je problem u izduvnom sistemu, ili još gore, da ste se uputili na odmor, pa vam nakon nekoliko sati vožnje usred ničega ispadne auspuh i nemoćni ste. Muka vam je već od pomisli da ćete satima čekati pomoć i najradije biste se uvukli u mišju rupu dok sve ne prođe.

 

Ne brinite, tu je Auspuh servis VM da se pobrine da vam se ovako nešto ne desi, bilo da reagujete preventivno ili, poučeni prethodnim iskustvom – ne poželite da vam se to ikad više desi.

 

Auspuh servis VM Beograd

 

 

O nama

 

Auspuh servis VM se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, i na korak je ispred svih sa tradicijom dugom više od 20 godina, kao i iskusnim i profesionalnim poznavanjem problematike izduvnih sistema.

 

Opredeljen je isključivo za izradu i montažu izduvnih sistema za sve tipove putničkih vozila, uključujući sportske automobile i oldtajmere, teretnih vozila i raznih građevinskih mašina. Neprestano radi na inovacijama i poboljšanju kvaliteta i izdržljivosti svojih proizvoda, te zahvaljujući tome ima veliki broj zadvoljnih mušterija, kao dokaz profesionalnosti i kvaliteta.

 

Auspuh servis VM Beograd

 

U današnje vreme nije redak slučaj da na ulici vidite automobil koji se po nekim stvarima izdvaja od drugih, bilo da je u pitanju registarska oznaka ili neki drugi „ukras“. I baš ste i sami poželeli da vaš ljubimac bude prepoznatljiv i poseban. Ukoliko imate specijalne želje i prohteve – na pravoj ste adresi, jer zahvaljujući velikom izboru ukrasa za izduvne sisteme koji su u ponudi Auspuh servisa VM, i vi možete kreirati identitet vašeg automobila dodajući mu detalje koji ne postoje kod serijskih modela vozila.

 

 

Usluge servisa su sledeće:

– izrada i montaža standardnih modela auspuha

– izrada i montaža sportskih modela auspuha, kao i auspuha za oldtajmere

– zamena dotrajalih gumenih nosača

– zamena dotrajalih gibljivih cevi najvećeg kvaliteta

– kupovina i zamena fleksibilnih cevi (pancir creva) svih dimenzija i vrsta za automobile, kamione, radne mašine

 

 

Garancija i do 60 meseci

 

Auspuh servis VM ne izrađuje izduvne sisteme samo od čeličnog aluminiziranog lima i cevi, već po vašoj želji nudi i prohromske auspuhe koji imaju visok stepen otpornosti na koroziju, a samim tim su i dugotrajniji.

 

Garancija na sve proizvode je od 12 do 24 meseca, a za prohromske čak do 60 meseci.

 

Auspuh servis VM Beograd

 

 

Popust 10% na sve usluge

 

Ne samo što je važno da budete zadovoljni kvalitetom usluga i proizvoda, već je tu još jedna stvar koja će obradovati svakog vozača – da je pored pristupačnih cena za sve posetioce prezentacije odobren popust od 10 odsto na sve pružene usluge.

 

U Auspuh servisu VM vaš ljubimac je u sigurnim rukama, a i vi ćete moći bezbrižno da se uputite do željenog odredišta.

Komentari

Ostavite odgovor