Auto servis Boban

Auto servis Boban

Podaci

Vinogradska 44 Novi Beograd , Beograd 011/412 48 55
064/224 46 84
http://www.autoservisboban.com aesboban@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Auto servis Boban – Redovno održavanje auto-elektrike i auto-elektronike može višestruko produžiti životni vek Vašeg četvorotočkaša, a Vama omogućiti bezbednu i udobnu vožnju. Naš tim visokoobučenih radnika, sposoban je da, na kvalitetan i brz način, reši i najkomplikovanije kvarove na Vašem automobilu koristeći najsavremeniju opremu, alate i informacije. Pored toga, kod nas se možete snabdeti novim i polovnim auto delovima.

Kako biste uopšte mogli da startujete svoj automobil, bitan preduslov su ispravni:
• auto alnaser i alternator,
• auto signalizacija i instalacija,
• elektro podizači stakala, centralne brave i alarmi.

Sve to, kao i širok spektar usluga iz oblasti auto-elektrike i auto-elektronike, nudi Vam tim profesionalaca sa iskustvom od 10 godina predanog rada, po veoma pristupačnim cenama.

Svim postojećim, ali i novim klijentima, samo tokom decembra i januara nudimo specijalnu pogodnost – besplatno ispitivanje i punjenje akumulatora!

Koristeći najsavremeniju opremu, vršimo kompjutersku auto-dijagnostiku za sve tipove vozila. Uvek smo tu za Vas, ukoliko je potreban besplatni savet, ali i visok nivo usluge, zbog kojih nam se zadovoljni klijenti iznova i iznova vraćaju. Novi modeli automobila ne mogu se zamisliti bez postojanja motornih računara, koji ponekad umeju biti izvor glavobolje vlasnika! Sa uspehom vršimo popravke računara, kao i dekodiranje radija i navigacije.

Bavimo se ugradnjom, servisiranjem i punjenjem A/C klima, bez kojih se danas ne može zamisliti nijedno putovanje, radilo se o zimovanju ili letovanju.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu ugradnje i servisa auto-alarma, kako biste zaštitili svoj automobil, i sve što se nalazi u njemu. Kao najefikasniju, preporučujemo elektronsku zaštitu vozila. Nakon zaštite vozila, ništa manje bitna, je i zaštita svih putnika u njemu, a mi Vam u tome možemo pomoći kroz servisiranje SRS (airbag sistema), kao i servisiranje ABS sistema, koji upravlja radom kočnica.

Posetite naš servis i informišite se o svim pogodnostima koje možete imati kao naš klijent. Očekujemo Vas!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Dali ugradjujete alarm koj bi vam doneo imam semu nov je u kutiji zanima me cena montaze.Hvala

Odgovori