Alarmni sistemi Delta Electronic

Alarmni sistemi Delta Electronic

Podaci

Dukljaninova 5 Voždovac , Beograd +38163/209 020, +38163/771 26 12 deltaelectronic@mts.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

DELTA ELECTRONIC ALARMNI SISTEMI

Delta electronic security sistem bavi se ugradnjom i popravkom vrhunskih sigurnosnih sistema za zaštitu vozila koji pružaju kompletnu zaštitu vozila.

Specijalizovani servis za popravke i ugradnju auto alarma, nudi Vam širok spertar usluga usko povezanih sa efikasnom zaštitim vozila od krađe.
Kod nas Vas očekuju usluge ugradnje i popravke:
– vrhunskih sigurnosnih sistema za kompletnu zaštitu vozila,
– A.T. LOCK klin igle za zaključavanje volana,
– multimedia, DVD i audio sistema i opreme za sve vrste vozila,
– parking senzora,
– hands free uređaja,
– ostale dodatne opreme za automobile.

Ekspanzija koju doživljava auto industrija, po pitanju sve savršenijeg tehnološkog razvoja, povlači sa sobom problem zaštite automobila od krađe. Iako je elektronska zaštita vozila, veoma efikasna, sve je češći slučaj krađe vozila, upravo iz razloga što je moguće savladati konvencionalne sisteme zaštite automobila.

Samim tim, stiče se utisak da efektna zaštita ne postoji. Podučeni iskustvom od preko 20 godina, temeljno smo proučili ovu problematiku i došli do najboljeg rešenja kada je reč o krađi automobila. Pre svega sigurnost automobila i vlasnika istog u slučajevima krađe na parkinzima, ono je što želimo da Vam svojim radom omogućimo.

Budući da su se serijski, fabrički i konvencionalni sistemi u praksi pokazali kao nepouzdani, javila se potreba za individualnim sistemom zaštite u zavisnosti od tipa i modela automobila. Sistem alarma, koji se prilagođava vlasniku i karakteristikama vozila, najbolje je rešenje za zaštitu Vašeg vozila od krađe.

Sigurnosni sistem firme i servisa „Delta electronic“ isključuje mogućnost sabotaže i zaobilaženja zaštite, u cilju krađe automobila. Putem kombinacije više podsistema, elektronske i alarmne zaštite, najčešći načini krađe i neutralisanja zaštite vozila, izbegnuti su u potpunosti.

Klin igla za zaključavanje volana, predstavlja mehaničku zaštitu koja na veoma specifičan način obezbeđuje maksimalnu zaštitu svakom vozilu. Ovom višestrukom zaštitom, automobil je osiguran na svim najranjivijim mestima. Potencijalni kradljivac automobila, u startu se nalazi pred nepremostivim problemom.

Osnovni zadatak koji ima klin igla za zaključavanje volana je da blokira vratilo upravljača, odnosno da onemogući okretanje istog, što se odražava na šlepovanje, guranje i upravljanje istim. Enterijer i funkcije vozila estetski nisu narušene. Sekunda za zaključavanje i svega dve da bi se otključalo vozilo, uz odgovarajući ključ.

Elektronska i mehanička zaštita vozila, po sistemu „Delta electronic“ štiti vozilo ne samo od krađe već i od mogućih oštećenja pri pokušaju krađe. Vaše vozilo zaštićeno je od pokretanja čak i u situaciji kada lopov poseduje ključ i daljinski upravljač za vozilo i alarmni sistem. Efikasna zaštita od špelovanja, krađe na semaforu čak i kada motor radi i vlasnik nije u mogućnosti da spreči krađu.
Ukoliko lopov pokuša jedan deo zaštite da sabotira, time samo sebi stvara dodatni problem. Dodatna zaštita za Vaš automobil, u vidu automatskog uključenja smanjuje mogućnost greške izazvane ljudskim faktorom.

Budući da auto alarm „Delta electonic“ prilikom svog rada ne koristi digitalnu vezu za komunikaciju sa kompjuterom vozila, ne postoji mogućnost kvara na alarmu i prestanka rada zaštite. Samim tim nije moguće kompjuterski isključiti alarm.

Do sada nismo imali niti jednu reklamaciju za naš sistem elektronsko mehaničke zaštite vozila. Njegova ugradnja ne utiče na fabričku garanciju vozila. Njegovu efikasnost priznaju brojne osiguravajuće kuće u našoj zemlji. Kako bi izbegli mogućnost slabljenja zaštite vozila od krađe, naši auto alarmi se rade u ograničenim malim serijama.

Svoju primenu auto alarmi „Delta electornic“ našli su kod vozila visoke klase, koja su najčešće meta kradljivaca automobila. Izdvojili bi Audi, Porsche, VW, Bentley, Mercedes, BMW, ali i nešto jeftiniju klasu Renault, Citroen, Seat, Skoda, Peugeot i Opel. Efikansa blokada motora i volana, obezbediće Vaš automobil i od najupornijih lopova.

Elektronsko mehanička zaštita vozila ne zahteva održavanje i na istu dobijate doživotnu garanciju. Prilikom korišćenja iste ne dolazi do trenja i nema potrošnih delova, što utiče na uštedu Vašeg novca. Servis „Delta electronic“ Vam srdačno nudi svoje usluge popravki različitih vrsta elektronskih i mehaničkih kvarova na automobilu poslednje generacije.
Efikasni auto alarmi za zaštitu vozila od krađe uz klin igle za zaključavanje volana i blokadu motora.
„Delta electronic“ Beograd

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Molim vas za vaš predlog zaštite vozila a zanima me cena ugradnje igle, alarma i zadnje kamere na audiju A6 karavan (2009, god. model 2010).

Odgovori

Poštovani, obzirom da se bavimo unikatnim a ne komercijalnim sistemima zaštite, nije pogodno da se takvi podaci iznose javno.Zato nam možete poslati br.telefona i biće nam zadovoljstvo da Vam sve direktno i podrobno objasnimo. Pozdrav