Auto delovi za japanska i korejska vozila A-auto Strahinja

Auto delovi za japanska i korejska vozila A-auto Strahinja

Podaci

Koče Popovića 3 Savski Venac , Beograd 011/328 88 84
060/328 11 39
a.autostrahinja@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Auto delovi za japanska i korejska vozila A-auto Strahinja – Za pouzdanost na putu i bezbednu vožnju, ispravan automobil i više je nego neophodan. Auto delovi sa garancijom kvaliteta, deo su naše bogate ponude delova i opreme za japanska i korejska vozila. U našem novootvorenom prodajnom objektu u samom centru Beograda, raspolažemo širokim asortimanom rezervnih delova originalnih proizvođača, za vozila marke: Mazda, Honda, Hyundai, Daewoo, Mitsubishi, Toyota, Isuzu, Subaru, Suzuki, Nissan, Kia, Chevrolet, Peugeot, Renault, Citroen…

Dugogodišnje iskustvo u radu sa auto opremom, omogućilo nam je sticanje poverenja velikog broja kupaca, koji kod nas redovno kupuju sve potrebne delove za svoje japanske i korejske četvorotočkaše, novije ali i starijih generacija. Ukoliko radite redovan servis i potrebni su Vam paknovi, ležajevi točka, brisači, amortizeri, ulje Mobil i ELF, kao i razni filteri, kablovi za paljenje, ili ukoliko je u pitanju generalka i zamena zupčastog kaiša, hladnjaka, budite uvereni da ćete ih pronaći kod nas, i to po veoma povoljnim cenama.

Posebno bismo izdvojili kompletan program auto delova motora i trapa. Za njih,ali i sve proizvode iz naše ponude dajemo garanciju kvaliteta i dugotrajnosti, a što potvđuje i ISO standard 9001 koji svaki od njih ispunjava.

Zahvaljujući sugestijama naših vernih klijenata, iz dana u dan obogaćujemo prodajni asortiman koji će zatrebati baš Vama. Ukoliko se desi da traženi deo trenutno nije u našoj ponudi, u najkraćem mogućem roku vršimo poručivanje kod naših dugogodišnjih dobavljača. Napominjemo da, u kojem god delu Srbije da se nalazite, vršimo dostavu poručenih auto delova kurirskom službom, potpuno BESPLATNO, bez obzira na cenu poručene robe!

Nadamo se da ćete imati što manje razloga za popravku automobila i nabavku rezervnih auto delova, ali ukoliko zatreba – mi smo Vam na rapolaganju!

Komentari

Ostavite odgovor