Delovi za japanska vozila i servis Japan Auto

Delovi za japanska vozila i servis Japan Auto

Podaci

Mirka Sandića 10 Zvezdara , Beograd 011/785 85 55
http://www.japanauto.rs office@japanauto.rs
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Dalekoistočna tehnologija i industrija oduvek su bili sinonim za kvalitet. Svako od nas, u svojoj kući, poseduje neki od brendova sa ove strane sveta. Za Vas koji „japance“ i „koreance“ držite i u svojim garažama, imamo posebnu ponudu, koja će Vas obradovati.

O NAMA
Osnovani smo, sad već davne, 1992. godine, i vrlo brzo smo se izdvojili na tržištu po kvalitetu prodajnog asortimana i pouzdanosti usluge. Specijalizovani smo za prodaju i servisiranje originalnih auto delova za sve modele Mitsubishi i Hyundai vozila. Takođe, naši iskusni serviseri saslušaće sve Vaše eventualne probleme vezane za rad vozila, kako bi u okviru našeg auto servisa u najkraćem mogućem roku otklonili kvar.

SERVIS VOZILA
Poštujući princip „ključ u ruke“, rešavamo Vas svih dilema i nedoumica vezanih za otklanjanje kvarova i nedostataka na našem automobilu, vršeći kompletno servisiranje vozila. Zapošljavamo izuzetno stručne i iskusne servisere, posvećene svom poslu, koji će u našem specijalizovanom servisu otkloniti sve kvarove. U radu se koristi najsavremenija oprema, kako bi originalni delovi bili što preciznije ugrađeni, uz održavanje potpune garancije kvaliteta! Posedujemo veliki prostorni kapacitet, i u isto vreme možemo uslužiti veliki broj klijenata. Na početku, sa Vama obavljamo konsultacije, delimo savete i nudimo optimalno rešenje kada je u pitanju odluka o popravci vozila.

Takođe, možemo se pohvaliti činjenicom da posedujemo titulu ovlašćenog servisera za Mitsubishi vozila, kao i za BRP motorne sanke, skutere za vodu, četvorotočkaše i EVINRUDE (DŽONSON) vanbrodske motore.

AUTO DELOVI
Raspolažemo širokim prodajnim asortimanom za sve modele Mitsubishi i Hyundai vozila. Delove naručujemo od proverenih dostavljača, sa kojima imamo jako dobru saradnju, i u najkraćem roku dobijamo potrebni deo ukoliko ga trenutno nemamo u ponudi. Kod nas možete naći nove, originalne delove, ali i po potrebi možete odabrati i polovni deo uz potpunu garanciju kvaliteta, i prethodnu proveru adekvatnosti dela broju šasije, godištu, kao i modelu Vašeg automobila.
Naručite auto delove kod nas, i mi ćemo Vam ih isporučiti na željenu adresu. Cene su pristupačne, a kvalitet vrhunski!

Posetite nas!

Komentari

Ostavite odgovor