Auto delovi i servis J&M

Auto delovi i servis J&M

Podaci

Zrenjaninski Put 103P Palilula , Beograd 060/165 58 56, 061/191 47 21 https://www.facebook.com/Miki.Auto.Sport
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
Ne
Radi

O kompaniji

Auto delovi i servis J&M

Za sve prave ljubitelje sigurne vožnje nudimo širok spektar usluga iz delatnosti auto servisiranja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i konstantnom usavršavanju naših majstora, ali i kompletne opreme, danas se sa ponosom možemo pohvaliti velikim krugom vernih klijenata, koji su nam ukazali svoje poverenje.

Uz najoptimalniji odnos cene i kvaliteta, u našem auto servisu dočekaće Vas ljubazni majstori, koji će sa strpljenjem saslušati Vaš problem i ponuditi Vam njegovo rešavanje u najkraćem mogućem roku!

UGRADNJA I SERVISIRANJE
Raspolažemo kompletnim alatom i opremom, neophodnom čak i za najkompleksnije tipove kvarova na vozilu. Bilo da Vam je neophodan servis putničkog ili kombi vozila, za sve naše usluge nudimo cenu, koja je i više nego atraktivna za naše tržište. Širok spektar radova iz oblasti auto mehanike obuhvata:
– Ugradnja viljuške,
– Ugradnja ramen,
– Servis svih marki automobila i kombi vozila,
– Mali i veliki servis,
– Popravka kočnica,
– Servis menjača,
– Kompletan remont motora,
– Remont letvi i torzionih osovina,
– Remont ramena.

ZAMENA DELOVA
Ukoliko želite da proverite generalnu ispravnost vozila i pripremite ga za tehnički pregled, kod nas možete uraditi kako mali, tako i veliki servis. U slučaju da utvrdimo kvar na nekom delu, kod nas možete u najkraćem roku, izvršiti zamenu:
– Ulja i filtera,
– Kaiševa,
– Pumpe za vodu,
– Kočnica i delova trapa,
– Kvačila.

Za sve delove, neophodne za popravku Vašeg vozila, nudimo mogućnost dostave auto delova.

Tokom rada sa različitim tipovima i modelima vozila, stekli smo dragoceno iskustvo, što nas čini pravim profesionalcima u ovom poslu. Posetite nas i biće nam drago da Vam pomognemo!

Komentari

Ostavite odgovor