British Car

British Car

Podaci

Slobodana Jovića 18 Voždovac , Beograd 011/428 02 22
062/411 122
http://www.britishcar.rs office@britishcar.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

British Car je firma osnovana 2009. godine sa ciljem uspešnog poslovanja u prodaji delova za sve modele marke Land Rover: Defender, Discovery, Freelander, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Velar. Sa tradicijom dugom 10 godina u prodaji originalnih Land Rover delova, postali smo sinonim za kvalitet i poverenje. Odnos poverenja izgradio se zahvaljujući ogromnom trudu koji smo uložili da bi svaki klijent s kojim smo poslovali bio zadovoljan. Trud se isplatio i sada se o nama može čuti samo dobar glas.

Zahvaljujući savremenom načinu rada putem internet prodaje, preko sajta www.britishcar.rs, Land Rover delovi za kratko vreme stižu na adresu kupaca. Pored originalnih, nudimo i kvalitetne zamenske delove po najpovoljnijim cenama na području Beograda, cele Srbije i regiona. Uspesno poslujemo i na području Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije i naša saradnja ne poznaje granice.

Na ovom sajtu možete da se upoznate sa proizvodima koje nudimo, ali i da poručite orginalne i zamenske delove za vašeg ljubimca. Sve porudžbine možete izvršiti i telefonskim putem. U našoj ponudi možete naći:
– Dodatnu opremu
– Elektroniku
– Felne
– Delove rashladnog sistema
– Delove karoserije
– Kočnice
– Delove motora i sistema za ubrizgavanje
– Reduktore, menjače, poluosovine, homokinektičke zglobove
– Delove za servis
– Farove, lampe, migavce
– Ulja i maziva
– Delove za upravljački sistem

U British Car prodavnici možete naći sve što možete zamisliti da bi Vam moglo zatrebati od Land Rover delova. Bilo da je to kuka, navlaka za rezervni tocak ili bilo koja druga dodatna oprema. Nikakvih prepreka nema ni za dostavu delova elektronike: prekidača, svećica, pedala, senzora sijalice, i sve to pažljivo pakujemo tako da do klijenta dolaze bez loma. Na vašu adresu, takođe uz pomoć British Car prodavnice, stižu i teži delovi poput felni, delova karoserija ali i pumpe, retrovizori, creva. Takođe, ako vam je neki deo motora u kvaru – u British Car prodavnici možete naći i takve stvari. Osim delova motora i sistema za ubrizgavanje, prodajemo i delove za servis i delove rashladnog sistema.

Pre polaska na avanturistički put sa svojim Land Rover automobilom, uvek pregledajte da li su kočnice u dobrom stanju. Ispravne kočnice su jedan od najvećih benefita automobila Land Rover marke. Ako im se nešto dogodilo, ako su stradale i istrošile se, kočnice uvek možete da zamenite kupovinom novih u British Car prodavnici. Retke su one radnje koje prodaju i originalne i zamenske delove – a mi smo jedna od njih. Zato posetite nas sajt i ukažite nam Vaše poverenje.

Online prodavnica radi 24 sata, 7 dana u nedelji, a porudžbine se primaju direktno preko sajta ili putem telefona.

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

treba mi desno staklo za stop svetlo.model landrover-frelander-2004-dizel.koja je cena i mozete li da mi nabavite.pozdrav !!!

Odgovori

super ste !!!!

Odgovori

Ina li jos originalnih delova za stare lendrovere zterrence proizvodnje 67 pa nadalje.Kupio bi jedan .Hvala na odgovoru.

Odgovori