Auto centar S8

Auto centar S8

Podaci

Milošev kladenac 18 Zvezdara , Beograd 061/293 33 27 nebojsasudar@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
13:00
Ne
Radi

O kompaniji

Auto centar S8

 

Vašem ljubimcu je potreban kompletan remont, sitna popravka ili možda samo provera radi potvrde da je sve u redu i da možete na put – sve to možete učiniti na jednom mestu, u Auto centru S8.

Dobro je poznato da je dobar i, pre svega, ispravan automobil sinonim za sigurnost na putu i bezbednost vas, ali i drugih učesnika u saobraćaju, pa je veoma važno poveriti ga stručnim rukama.

 

O nama

 

Auto centar S8 nalazi se u Beogradu, na području opštine Zvezdara, i daje garanciju za kvalitet svih obavljenih radova na vašem automobilu.

Uredno vodi kompletnu kompjutersku evidenciju o svakom pojedinačnom vozilu, te tako ne morate brinuti o tome kada ste poslednji put nešto popravljali ili menjali na svom četvorotočkašu.

 

Auto centar S8 Zvezdara Beograd

 

Sve vrste usluga

 

Da bi rezultat bio najbolji i da biste bezbrižno seli za volan, važno je koristiti originalne rezervne delove, alate i opremu, a za sve to postaraće se stručni serviseri koji stoje iza Auto centra A8 i vrše sledeće usluge:

 

– automehanika

– autoelektrika

– savremena autodijagnostika (uz korišćenje VAS 5052 i VAG 1551 uređaja)

– servisiranje auto-klime

– redovan i vanredan servis i održavanje vozila

– kompletan pregled vozila

– obavljanje manjih popravki

– servisna stanica LAUNCH za kontrolu, ispiranje, čišćenje i servisiranje brizgaljki za gorivo.

 

Auto centar S8 Zvezdara Beograd

 

 

Šlep služba 24/7

 

Nezgode na putu su nepredvidive i često se dešavaju čak i kada ih najmanje očekujete. Koliko puta vam se dogodilo da ste krenuli negde, a da vas već iza ugla, ili još gore, na polovini puta, sačeka neki kvar?

Ni za to više ne morate brinuti, jer Auto centar S8 ima svoju šlep službu, koja radi sedam dana u nedelji, 24 časa dnevno. Sve što je potrebno jeste jedan poziv i spremna ekipa će vam odmah priteći u pomoć.

 

Auto centar S8 Zvezdara Beograd

 

Briga o vašem automobilu više nije toliki bauk, ukoliko na jednom mestu imate sve što je neophodno kao u Auto centru S8. Vaš ljubimac biće u sigurnim rukama, a samim tim će i vaša vožnja biti ugodna i bezbedna.

 

Auto centar S8 možete pronaći i na Instagramu – autocentars8, a za sve detaljnije informacije tu su i brojevi telefona.

 

Uživajte u vožnji onako kako zaslužujete!

Komentari

Ostavite odgovor