Autoservis Branko & Rade

Autoservis Branko & Rade

Podaci

Patrijarha Dimitrija 55 Rakovica , Beograd 011/256 21 76
069/525 10 00
http://www.brankoirade.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
13:00
Ne
Radi

O kompaniji

Mi, u auto servisu Branko & Rade, najbolje razumemo značaj uigranog tima i sistema, čiji delovi savršeno dobro funkcionišu samo onda kada svako obavlja svoj deo posla. Sa više od 20 godina iskustva i predanog rada u oblasti servisiranja automobila, stekli smo poverenje velikog broja klijenata, koje svakodnenvo opravdavamo najkvalitetnije izvedenim radovima.

AUTOMEHANIKA
Zahvaljujući najsavremenijoj opremi za autodijagnostiku, kao i kompletnim alatom i stubnim dizalicama, naši visoko obučeni mehaničari, pomoćiće Vam da otkrijete problem, koji remeti normalan rad automobila. Trudimo se da svakome od Vas izađemo u susret, i u najkraćem roku otklonimo kvar, kako ne biste dugo bili bez automobila. Godine obuke i prakse učinile su nas pravim profesionalcima u oblasti auto-mehanike (popravke kočionog sistema, motora, menjača, sistema za upravljanje,…).

Nakon ugradnje pneumatika, neophodno je sprovesti centriranje (reglažu) trapa, kako bi se izvršilo podešavanje uglova točkova, njihovo dovođenje u fabričku geometriju i usklađivanje sa pokretima volana. Iz toga razloga, opremili smo našu radionicu najsavremenijim mašinama i opremom za što preciznije centriranje, koje ne traje više od pola sata, a može uticati na Vašu maksimalnu bezbednost u toku vožnje.

AUTO KLIME
Kada dođu vreli letnji dani, boravak u automobilu može biti zaista neprijatno iskustvo. Da ne govorimo o višečasovnom putovanju na godišnji odmor. Iz tog razloga, pružamo Vam usluge ugradnje, servisiranja i punjenja auto klima. Mnogi je smatraju luksuzom, ali tek kada osetite čari prijatne atmosfere unutar automobila, začudićete se kako ste dosad uopšte i mogli bez nje.

AUTO LIMARIJA I FARBANjE
Stojimo Vam na raspolaganju oko svih ispravki i nedostataka nastalih na karoseriji vozila. Bilo da se radi o sitnom ulubljenju, nastalom usled nezgode na parkingu, ili o havariji koja je dovela do kompletne deformacije karoserije, bez muke rešavamo problem. Za manje probleme, dovoljno je svega pola sata, dok oni već radovi traju nekoliko sati, pa i dana. Peglanje krila, ispravljanje i izvlačenje karoserije, kao i popravke branika držimo u malom prstu.

Raspolažemo kompletno opremljenom farbarom sa pištoljima za farbu, koja nam omogućava da najkvalitetnijim bojama, ofarbamo Vaš automobil i priuštimo mu sjaj, poput onog koji se dobija u auto salonima.

AUTO PRANJE
Za sva ona svakodnevna održavanja, možete dovesti svoj automobil i priuštiti mu auto pranje. Prilikom pranja, koristimo auto kozmetiku svetski renomiranih proizvođača, koja ne oštećuje spoljašnjost, ni unutrašnjost vozila, ostavljajući pritom prijatan miris.

Komentari

Ostavite odgovor