Autolimar i farbar Panić

Autolimar i farbar Panić

Podaci

Gučevska 1 Savski Venac , Beograd 064/117 02 70 gpanic457@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Ne postoji vlasnik motornog vozila koji se makar jednom nije iznervirao zbog svog vozila, odnosno zbog onoga što mu je zafalilo. Nađi limara, nađi farbara, nađi majstora, nađi delove… Možda bi najbolje bilo da vi samo nađete nas, a da mi obavimo sve ostalo?

Auto-limar i farbar Panić obavlja sve vrste limarskih radova, ali i farbanje, poliranje, kao i popravku motornih vozila.

 

Autolimar i farbar Panic Beograd

 

Kada smo pokretali ovu priču, odlučili smo da ćemo ili raditi kako treba ili da posao nećemo uopšte ni raditi. Postojimo godinama, pa vam to dovoljno govori o tome koliko smo bili odlučni da napravimo auto centar kakav svako motorno vozilo zaslužuje.
Bez obzira na to da li su vam potrebni limarski radovi, popravka vozila, farbanje, poliranje, ili nabavka auto delova, mi smo prava adresa za vas.
Naš stručni tim radi sa vrhunskim materijalima i opremom na kojoj bi mnogi mogli da nam pozavide. Cilj nam je bio vrlo jednostavan i jasan – da napravimo najbolje komore iz kojih će vaša vozila izlaziti kao nova i da koristimo kvalitetne alate i materijale uz pomoću kojih ćemo najbolje otkloniti kvarove.
Nalazimo se na Savskom vencu i vrlo jednostavno ćete nas naći, a uvek možete i da nas pozovete – rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje.
Znamo koliko je svakom vlasniku motornog vozila brzina bitna, jer vreme je, ipak, novac, tako da garantujemo da ćemo svaki posao obaviti u najkraćem mogućem roku – podrazumeva se, onoliko koliko je potrebno da bude dobro obavljen.

 

 

Usluge

U našem auto centru pružamo usluge:

– Limarskih radova
– Auto lakirerskih radova
– Popravke motornih vozila
– Popravke PVC branika
– Poliranje automobila
– Nabavke auto delova

 

 

Limarski radovi

Bilo da je neophodno srediti manja ili veća oštećenja, naš tim vam stoji na raspolaganju. Vršimo popravku auto limarije na svim tipovima vozila, a sve što je potrebno da uradite jeste da vozilo dovezete kod nas i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

 

 

Auto lakirerski radovi

Svaki vozač zna da do oštećenja na vozilu može da dođe iz najrazličitijih razloga. Takođe, svaki vozač zna da nije nemoguće da jednostavno poželite da promenite boju svog vozila, ili je samo vreme da osvežite staru. Baš kao u slučaju bilo kakvog kvara ili limarskih radova, potrebno je samo da dovezete do nas svoje vozilo i kažete nam za kakvu boju i na kojim mestima ste se odlučili. Mi ćemo se pobrinuti za pripremu, farbanje i lakiranje, na, nadamo se, obostrano zadovoljstvo.

 

Autolimar i farbar Panic Beograd

 

Popravke motornih vozila

Kvarovi se dešavaju i to je rizik koji prihvatamo zajedno sa kupovinom motornog vozila. Srećom, za svaki kvar postoji rešenje. Ukoliko znate šta nije u redu – odlično, skratićete nam posao, ali ukoliko niste sigurni – budite bez brige, jer će naši stručnjaci pronaći kvar i otkloniti ga u najbržem mogućem roku.

 

 

Nabavka auto delova

Kada se dogodi kvar, sjajno je ukoliko delova ima na stanju. Međutim, svaki iskusan vozač zna da je delove nekada potrebno sačekati. Ukoliko imate problem da pronađete neki deo za vaše vozilo, obratite se nama i mi ćemo to uraditi za vas.

 

 

I još

Radimo sa metalik i perla i akrilnim bojama renomiranih svetskih proizvođača auto boja i lakova: PPG, Ehom, MaxMeyer, Autocolor, Body, Alcea…

Komentari

Ostavite odgovor