Branik servis MK Auto

Branik servis MK Auto

Podaci

Miška Kranjca 2A Rakovica , Beograd 064/008 53 49

O kompaniji

Naš servis nalazi na samom rubu Beograda, a to uopšte ne sprečava zadovoljne klijente da nam se iznova obraćaju ukoliko imaju problema sa svojim automobilom. Godine iskustva i predanog rada govore nama u prilog.

POPRAVKA BRANIKA
Prvi na udaru je uvek – branik! Ima ulogu da prilikom udara prvi ostvari kontakt sa drugim vozilom i ublaži štetu na karoseriji. Tada dolazi to fizičkog kvara, u vidu pucanja branika ili njegovog nosača. Nemojte padati u očaj, jer nam se dosad obratilo na stotine vozača, kojima smo pomogli i branike njihovih četvorotočkaša popravili, do nivoa neprepoznatljivosti da je uopšte bilo udara. U slučaju pucanja, branike varimo, a nosače učvršćujemo i činimo još otpornijim na vibracije.

LIMARSKO-FARBARSKI POSLOVI
Raspolažemo stručnim kadrom, obučenim za rad sa savremenom opremom i uređajima za sve vrste limarsko-farbarskih poslova na Vašem automobilu. Ne ustručavajte se da nam poverite čak i havarisano vozilo. Biće to pravi izazov za nas, koji ćemo bez sumnje rešiti u Vašu korist. Nakon procesa zamene reparaturne limarije rubova, pragova, sajtni, itd. pristupa se zaštiti poda vozila, i vrši se priprema za farbanje vozila u našoj komori, primenom samo najkvalitetnijih, postojanih farbi i lakova. Boja se nanosi specijalnim pištoljima koji obezbeđuju ravnomerno farbanje.

VARENJE PLASTIČNIH BRANIKA
Današnja vozila odlikuju se sve većim brojem delova izrađenih od plastike. Među njima je i branik, koji u uslovima gradske vožnje uvek prvi strada. Mi imamo rešenje i za to! Posetite naš servis i primenom specijalnih električnih lemilica i industrijskih fenova, vratićemo branik Vašeg vozila u prvobitni položaj i otklonićemo svaku pukotinu. Nakon toga sledi šmirglanje i lakiranje, radi finalizacije i postojanosti izvršenih radova.

Zato, posetite nas. Isplatiće Vam se!

Komentari

Ostavite odgovor