Auto limarija Krsmanić

Auto limarija Krsmanić

Podaci

Ibarski put (prekoputa groblja Orlovača) Čukarica , Beograd 061/130 77 60, 064/385 66 14 krsmanicpera@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
18:00
08:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Tu smo, da ispeglamo svaku Vašu eventualnu grešku i ispravimo sva oštećenja na automobilu, nastala nesrećnim slučajem. Sa podjednakom pažnjom i profesionalnošću pristupamo onim sitnim udubljenjima na krilu, ali i u situacijama kada je vozilo pretrpelo totalnu štetu. Specijalizovani smo za obavljanje auto limarskih usluga na svim vrstama i markama vozila.

PEGLANJE KRILA I AUTOKAROSERIJE
Sigurno Vam se, barem jednom u toku vozačkog staža, dogodila nezgoda na parkingu, kada je nepažljivi vozač, svojim vratima ulubio krilo Vašeg vozila. Svaki vozač, čije je vozilo parkirano na otvorenom, naježi se kada vidi kockice leda koje padaju po karoseriji. Ne očajavajte, jer za vrlo kratko vreme možemo „ispeglati“ stvar. Metodom vakuumskog izvlačenja sa toplim lepkom, otklonićemo svako udubljenje na krilu ili autokaroseriji, bez ikakve opasnosti od oštećenja farbe. Ukoliko se radi o manjem ulubljenju, čitav posao završava se za manje od pola sata, dok je za malo veća oštećenja dovoljno par sati.

ISPRAVLJANJE KAROSERIJE
U slučaju veće štete, kada dolazi do deformacije karoserije, neophodno je pristupiti ispravljanju limarije. Naši iskusni majstori će obaviti proces, koristeći najsavremeniju opremu, koja se već pokazala veoma uspešnom u rešavanju takvih problema. Nakon toga, vrši se premaz baznom bojom i na kraju, auto-lakom. Za ovaj tip popravke, moraćete nam ustupiti svoje vozilo na nekoliko dana.

IZVLAČENJE KAROSERIJA NA ŠABLONU
Sticajem različitih okolnosti, a usled nepažnje u saobraćaju, umora, ili nečeg trećeg, može doći do saobraćajnog udesa sa totalnom štetom. Međutim, čak i sabijenoj karoseriji ima spasa. Dovezite nam Vaše vozilo, i mi ćemo ga specijalnom metodom rada i primenom savremenih šablona, u našoj radionici, ispraviti, čak i ako se radi o najtežoj havariji.

POPRAVKE BRANIKA I FARBANJE VOZILA
Pored svih ostalih limarskih usluga, nudimo Vam povoljnu ali kvalitetnu uslugu popravke branika, bilo da se radi o njegovom nosaču, ili da je oštećenje vezano baš za sam branik. Osim branika, dozvolite nam da se pobrinemo i za novu boju Vašeg vozila. Auto limarija Krsmanić je, najkvalitetnijim bojama i pištoljima za farbu, a u savremenoj komori, spreman da vrati Vašem automobilu stari sjaj.

Komentari

Ostavite odgovor