Autolimar – farbar Kastratović

Autolimar – farbar Kastratović

Podaci

Gospodara Vučića 216a Zvezdara , Beograd 061/180 42 93 ivankastratovic90@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
10:00
18:00
Ne
Radi

O kompaniji

U svetu automehaničarske veštine, Autolimar-farbar Kastratović stoji kao sinonim za kvalitetnu popravku i obnavljanje vozila. Naša radionica je mesto gde havarisana vozila prolaze kroz proces restauracije kako bi se vratila u prvobitno stanje.

 

FARBANjE

Farbanje u našoj komori je vrhunska usluga koja koristi najkvalitetnije boje i tehnike kako bi se postigao dugotrajan sjaj na vozilima. Naš tim stručnjaka osigurava da boja bude ravnomerno nanesena, uzimajući u obzir svaki detalj kako bi rezultat bio besprekoran.

 

POLIRANjE

Poliranje automobila je još jedna usluga koja se pruža u našoj radionici. Kroz pažljiv proces poliranja, uklanjaju se sitne ogrebotine i nedostaci sa površine vozila, ostavljajući sjajan završni izgled koji će vas oduševiti.

 

POLIRANjE FAROVA

Uz to, naša ponuda uključuje i poliranje farova kako bi se osigurala optimalna vidljivost i bezbednost prilikom vožnje noću. Jasni i sjajni farovi su ključni za dobru vidljivost na putu, a naš tim će se pobrinuti da vaši farovi budu u najboljem mogućem stanju.

 

LIMARIJA

Kada je riječ o limarskim radovima, naši stručnjaci su tu da reše sve probleme. Bez obzira na stepen oštećenja, mi smo tu da pružimo kvalitetnu uslugu popravke limarije, vraćajući vaše vozilo u prvobitno stanje.

 

LAKIRANjE

I na kraju, naši auto lakirerski radovi osiguravaju da vaše vozilo dobije kvalitetnu i trajnu zaštitu od spoljašnjih uticaja. Sa pažljivo odabranim bojama i preciznim nanošenjem, vaš automobil će zasjati na putu.

 

Ukratko, Autolimar-farbar Kastratović je vaš pouzdan partner kada je u pitanju popravka i obnavljanje vašeg vozila. Bez obzira na vrstu štete, možete se osloniti na naš tim stručnjaka da vam pruži vrhunsku uslugu i vrati vaš automobil u sjajno stanje.

Komentari

Ostavite odgovor