Autoperionica Dedinje

Autoperionica Dedinje

Podaci

Sime Lozanića 4 Savski Venac , Beograd 063/111 10 14 zenarevic@gmail.com

O kompaniji

Stotine i stotine kilometara na beogradskom asfaltu, koji je često ispunjen prašinom, blatom i barama, su ostali pod točkovima Vašeg četvorotočkaša. Kada bi umeo da govori, ko zna šta bi sve ispričao. Učinite i Vi nešto za njega. Posetite Autoperionicu Dedinje!

Umesto da gubite živce i vreme u sušenju svoje garderobe, koju ste nakvasili tokom pranja automobila, dovezite ga do nas, i dobićete automobil koji će izgledati kao da je upravo izašao iz auto-salona. Opremljeni smo najmodernijom opremom i sredstvima za pranje automobila, i nudimo Vam brzu i efikasnu uslugu. Nalazimo se na Dedinju, mestu lako dostupnom iz svih delova grada, a profesionalnost u radu i povoljne cene razlog su za to što su nam mnogi poverili svoje ljubimce na četiri točka, i kod nas obavili komplet pranje, spolja, iznutra, extra pranje.

Veoma često, na sedištima i patosnicama se zadržava izvesna količina prašine, neprijatnih mirisa, duvanskog dima. Sve to utiče na brzo propadanje materijala u unutrašnjosti vozila, kao što je npr. propadanje sunđera, kao i na naše zdravlje, jer svakim ulaskom u vozilo, podižemo prašinu, koja se pritom udiše. Unutrašnjosti vozila treba posvetiti izuzetnu pažnju, za šta je zaduženo dubinsko pranje. Tom prilikom koristimo specijalna hemijska sredstva, namenjena dubinskom pranju neba (krova), sedišta, patosnica, prtljažnika, tapacira na vratima. Uslugu dubinskog pranja obavljamo izuzetno profesionalno i pažljivo, vadimo sedišta i rasklapamo u delove. Poželjna je i izvesna doza strpljenja, s obzirom da čitav proces dubinskog pranja traje oko 6h.

Prilikom dubinskog pranja, poželjno je obaviti i pranje motora toplom vodom. Naime, usled nakupljanja brojnih tečnosti, pre svega ulja, s vremena na vreme je neophodno korišćenje sredstava za odmašćivanje i pranje pod vodenim mlazom visokog pritiska. Pritom, strogo vodimo računa o zaštiti instalacija, kako ne bi došlo do kratkog spoja oko motora.

Kao finalni korak u nezi Vašeg četvorotočkaša je i voskiranje vozila. Ne treba ga poistovećivati sa poliranjem, jer je osnovna funkcija poliranja – korekcija nedostataka, dok se voskiranje vrši iz estetskih razloga. U našem servisu možete zaštititi svoje vozilo od svih mogućih štetnih uticaja, kao što su sunčevi zraci, kisele kiše i prašina. Pritom koristimo izuzetno kvalitetne voskove, koji će stvoriti zaštitni sloj i pružiti visoki sjaj automobilu.

Za vozilo koje sija iznutra i spolja, tu je Autoperionica Dedinje!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Odlicna perionica. Jedni od retkih koji rade predpranje bezkontaktno i nakon toga pranje sundjerom.Ja sam vise nego zadovoljan…

Odgovori