Autoperionica Čumić AT

Autoperionica Čumić AT

Podaci

Čumićevo Sokače BB (Garaža TC Čumić) Stari Grad , Beograd 011/407 07 14
064/910 63 63
http://www.facebook.com/cumicautoperionica?fref=ts
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Autoperionica Čumić AT – Ukoliko svoj automobil želite obradovati vrhunskim tretmanom pranja, i time osvežite unutrašnjost ali i spoljašnji izgled, posetite našu autoperionicu. Sobzirom na lokaciju, do nas veoma lako možete doći, i uveriti se u reputaciju koju imamo među svim našim klijentima, koji nas redovno posećuju.

AUTO PRANJE – Opremljeni smo najsavrmenijom opremom i auto kozmetikom, kako bismo dopreli u sve delove automobila, i otklonili čak i najuporniju prašinu i prljavštinu. Mlaz vode pod pritiskom uklanja i najskorelije mrlje i fleke. Brza i efikasna usluga očekuje Vas po veoma povoljnim cenama!
Nikako ne zaboravljamo ni higijenu prednjih i zadnjih auto svetala, kao ni registarskih tablica, od čije čistoće često zavisi i da li će Vas ostali učesnici u saobraćaju na vreme primetiti.

DUBINSKO PRANJE – Više je nego poželjno s vremena na vreme pružite dubinsko pranje, i za svega nekoliko sati dobiti natrag svoje vozilo, čisto kao da je upravo izašlo sa fabričke trake. Pristupamo skidanju sedišta i vađenju patosnica, čistimo i usisavamo prašinu i naročito ostatke hrane, kojih ima u gotovo svakom automobilu. U radu koristimo najkvalitetniju auto kozmetiku, koaj za sobom ostavalj prijatan miris, i nema nepovoljan uticaj po mebl.

POLIRANJE VOZILA – Nakon pranja automobila, toplo Vam preporučujemo i njegovo poliranje. Za razliku od klasičnog voskiranja koje ima isključivo estetsku ulogu, poliranje je neophodno sprovesti iz mnogo opravdanih razloga. Korišćenjem najfinijih polir sredstava, pristupa se korigovanju svih nepravilnosti na karoseriji, kao i otklanjanju svih postojećih nečistoća i ogrebotina. Naši zaposleni u potpunosti su obučeni i iskusni za rad sa polir mašinama, tako da možete biti potpuno uvereni da prilikom poliranja neće doći do spaljivanja laka.

Proverite zašto će Vam za nas, mnogi dati ČISTU preporuku!

Komentari

Ostavite odgovor