Auto servis Perla

Auto servis Perla

Podaci

Miloja Zakića 3 Čukarica , Beograd 064/320 42 16 vladimirmisic43@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Obradujte svog ljubimca na točkovima – dovedite ga kod nas! U našem servisu ga očekuje vrhunski tretman i potpuno novi izgled, a Vas ćemo ljubazno ugostiti, i učiniti da posao bude obavljen na obostrano zadovoljstvo. Godine iskustva i mnogobrojni klijenti koji su nam ukazali svoje poverenje, najbolja su garancija našeg kvaliteta!

AUTO LIMARIJA
Za sve eventualne nezgode nastale u saobraćaju, stojimo Vam na raspolaganju kada je u pitanju rad na limariji. Bilo da se radi o sitnijem kvaru ili o totalnoj havariji, dovezite auto kod nas, i mi, u najkraćem roku, rešavamo problem. Koristeći najsavremeniju opremu za rad, vršimo uslugu popravke branika ili njegovog nosača.

Posedujemo šablon za izvlačenje havarisanih automobila, zahvaljujući kojem uspevamo da izvučemo karoseriju i vratimo je u stanje pre saobraćajne nezgode. Naši majstori garantuju odsustvo bilo kakve greške ili oštećenja prilikom rada na vozilu.

AUTO FARBARA
Posedujemo savremenu komoru za farbanje automobila, zahvaljujući kojoj sa uspehom vršimo i najsloženije operacije nanošenja farbe, kao i lakiranja automobila. Pištolji koje koristimo, nanose farbu izuzetno ravnomerno, tako da nema opasnosti od ružnih tragova i sasušenih kapljica farbe. Pažljivo rasklapamo delove, ukoliko je potrebno parcijalno ofarbati auto, npr. samo prednji ili zadnji branik.

Kod nas, takođe, možete, od preko 10.000 nijansi, odabrati željenu nijansu farbe, koju ćemo za Vas izmiksovati u našim automatskim miks mašinama, izuzetne preciznosti.

POLIRANJE AUTOMOBILA
Prilikom posete auto servisu, nikako nemojte zanemarivati i poliranje vozila. Osim što ćete rešiti problem matirane farbe ili laka, oslobodićete se sitnih ogrebotina i nečistoća. Posetite nas, i mi ćemo uspomoć najfinijih polir pasti, ispolirati farbu Vašeg automobila, vrlo profesionalno i bez ikakve mogućnosti „spaljivanja“ laka.

Dobrodošli!

Komentari

Ostavite odgovor