Auto servis Đole

Auto servis Đole

Podaci

Smederevski put 7 Zvezdara , Beograd 063/770 90 92 http://www.djole-limar.com office@djole-limar.com
ponutosrečetpetsubned
08:30
18:00
08:30
18:00
08:30
18:00
08:30
18:00
08:30
18:00
08:30
13:00
Ne
Radi

O kompaniji

Auto servis Đole Vam pruža sledeće usluge:
– auto limarija,
– auto dijagnostika,
– auto elektrika,
– zamena stakala,
– veliki servis na vozilu,
– mali servis na vozilu,
– tune-up,
– servis klima.

Auto limarske usluge – Auto servis Đole vrši limarske popravke na svim tipovima vozila od najsitnih popravki tipa čišćenja korozije do ispravljanja teških havarija i vraćanja vozila na fabricke mere.
– BLAGO HAVARISANA VOZILA,
– TEŽE HAVARISANA VOZILA,
– ISPRAVKA VOZILA NA ŠABLONU,
– ISPRAVLJANJE VAKUMOM,
– ISPRAVKA ALUMINIJUMA,
– KRPLJENJE PLASTICNIH ELEMENATA NA VOZILU,
– ZAMENA SAJTNI, RUBOVA I OSTALIH POJEDINAČNIH DELOVA.

Sređnje limarije vašeg vozila i dovođenje istog do njegovog pređašnjeg izglada je ono po čemu smo na daleko poznati.

Tehnika ispravljanja lima na vozilu bez oštećenja boje jedna je od posebnih pogodnosti koju vam možemo ponuditi i samim tim smanjiti troškove popravke i dodatno uštedeti vreme.

Auto lakirer – Svi radovi auto lakiranja se obavljaju u profesionalno opremljenom prostoru koje se sastoji iz pripremnog odeljenja i najsavremenije komore za farbanje u kojoj mozemo i lakirati sa vodenim bojama, tako da u svakom momentu mozemo pruziti maksimalan kvalitet uradjenog posla.

Pravljenje boja – Strucnim pregledom uz pomoc aparature pravimo nijansu boje za vase vozilo, koristimo materijale vodecih kuca u bransi kao sto su Sikkens, Spies Hecker, Max Mayer, Du Pont.

Plastičar – U sklopu servisa vrsimo sve popravke plasticnih delova na automobilu specijalnom metodom varenjem plastike.

Poliranje – Masinskim poliranjem nakon sto otklonimo sve nedostatke na starom laku vracamo sjaj vozilu uz pomoc najkvalitetnih pasta za poliranje.

Auto elektrika – Brzo i efikasno popravljamo sve vrste elektro kvarova na svim tipovima vozila:
– ALANSERI, ALTERNATORI,
– VENTILATORI, BRISAČI,
– SIGNALIZACIJA, INSTALACIJA,
– ELEKTRIČNI PODIZAČI, ALARMI,
– CENTRALNA BRAVA,
– UGRADNJA MUZIKE I DODATNE OPREME,
– ABS, SRS (AIRBAG),
– PARKING SENZORI.

Auto dijagnostika – Kompjuterska dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema. Detekcija kvara je nezamisliva bez pomoći dijagnostičkih uređaja koji preuzimaju podatke iz računara vozila.

Auto mehanika – Auto mehanikom se bavimo još od 1996. godine, ali smatramo da višegodišnje iskustvo ne predstavlja najbitniji faktor za uspešno bavljenje ovim poslom. U skladu sa razvojem auto industrije i čestu pojavu novih modela automobila, veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa i nadogradnju znanja naših zaposlenih.

Ipak, ono što možemo reći na osnovu iskustva, je to da je često za ispravnost vozila najbitnije REDOVNO održavanje. Pod tim podrazumevamo:
– zamenu filtera i ulja, na preporučenoj kilometraži (najčešće 10.000km),
– redovnu proveru tečnosti (antifriz, koč.tečnost, ulje u menjaču…),
– provera kočionog sistema (zamena potrošenih disk pločica, paknova, kočionih diskova, kočionih cilindara, sajle ručne…),
– veliki servis (zamena svih kaiševa, španera i vodene pume) na određen broj pređenih km (prva zamena od 90.000-120.000km, druga 60.000-90 000km, u zavisnosti od modela automobila i preporuke proizvođača)
– čišćenje dizni, klapne, AGR ventila (čest uzrok loših performansi, slabije vuče, problema sa paljenjem, a najčešće posledica lošeg kvaliteta goriva na našem tržištu),
– zamenu seta kvačila (lamele, korpe i druck lagera). Interval zamene najčešće zavisi od samog vozača i individualnog načina vožnje.

Takođe radimo sve popravke vezane za motor i menjač kao i za ostale mehaničke sklopove.
Savremena, kompijuterska autodijagnostika je neizostavna u pronalaženju kvarova i grešaka u elektronskim sistemima, ali je njihovo odklanjanje posao našeg osoblja. Posebno smo ponosni na veliki broj rešenih “slučajeva” nestandardnih kvarova, kada smo na delu pokazali spoj iskustva, znanja i moderne tehnologije.

Komentari

Ostavite odgovor