Auto servis N&R

Auto servis N&R

Podaci

Bojana Stupice 9A Voždovac , Beograd 011/394 12 45
nemanja.zivkovich@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Priuštite svom ljubimcu na četiri točka vrhunsku negu i održavanje! Mi znamo da je svakom odgovornom vozaču bezbedna vožnja na prvom mestu i zato je naša misija da iz naše radionice izlaze samo 100% ispravna i bezbedna vozila. Ne prihvatamo ništa manje od toga!

ODRŽAVANJE I POPRAVKA MOTORNIH VOZILA
Naši majstori raspolažu bogatim iskustvom u oblasti održavanja i popravke svih modela automobila marke Volkswagen, Seat, Škoda i Audi. Za svaku od marki posedujemo specijalizovani alat i dijagnostičku opremu, kako bi precizno utvrdili uzrok kvara i ponudili najoptimalnije rešenje.
Sa ponosom napominjemo da nosimo titulu generalnog zastupnika za ulje svetski poznatog brenda SHELL. Korišćenje uvek istog rafinijskog postupka garantuje besprekoran kvalitet i pouzdanost ovog motornog ulja.

AUTO MEHANIČAR
Svi radovi vezani za otklanjanje kvarova na automobilu, spadaju pod našu uslugu auto mehaničara. Koristeći najsavremeniju opremu i alate na kojima rade visoko obučeni profesionalci, u najkraćem roku izvršićemo auto-dijagnostiku i ustanoviti šta nije u redu sa vozilom. Po veoma atraktivnim cenama, u rekordnom roku otklanjamo problem.

SERVIS I POPRAVKA AUTOMOBILA
U našem servisu možete uraditi kompletan servis vozila, pre nego što krenete na dug put ili automobil odvezete na tehnički pregled pred registraciju. Naši profesionalci svojim višegodišnjim iskustvom garantuju odsustvo bilo kakve greške ili oštećenja prilikomrada na vozilu.

SERVIS AUTO KLIMA
Kako bi Vam bilo prijatno u Vašem autu, stojimo Vam na raspolaganju i kada su u pitanju auto klime. Naši majstori će brzo i efikasno rešiti svaki problem koji može da nastane kada su auto klime u pitanju.

Da li Vam je poznata činjenica da su današnji automobili opremljeni sa čak 20 kompjutera koji regulišu različite parametre i procese u motoru? Nestručni pokušaj popravke može Vas koštati duplih troškova i zato, ne rizikujte!
Posetite nas!

Komentari

Ostavite odgovor