Automatski menjači Zemun Toni

Automatski menjači Zemun Toni

Podaci

Bačka 13a Zemun , Beograd 011/316 07 19
063/897 90 32, 063/882 04 23
autoservistoni@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
13:00
Ne
Radi

O kompaniji

Profesionalna popravka automatskih menjača za sve vrste automobila

Automatski menjači su ključni deo vašeg vozila, obezbeđujući glatko i efikasno prebacivanje brzina, što doprinosi udobnoj vožnji i produžava životni vek vašeg vozila. Međutim, kao i svaki drugi deo automobila, automatski menjači zahtevaju redovno održavanje i eventualne popravke kako bi nastavili da funkcionišu optimalno.

 

Automatski menjaci Zemun Toni

U firmi Automatski menjači Zemun Toni, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga popravke automatskih menjača za sve vrste automobila. Naš tim stručnih mehaničara poseduje bogato iskustvo i stručnost u radu sa automatskim menjačima, pružajući vam sigurnost i pouzdanost u svakom trenutku.

Naša usluga popravke automatskih menjača obuhvata sve potrebne intervencije, bilo da je u pitanju mehanički problem ili električni kvar, kako bi se produžio vek trajanja vašeg menjača.

Elektronska dijagnostika za precizno rešenje problema

Jedna od ključnih usluga koju pružamo je i elektronska dijagnostika, koja nam omogućava da precizno identifikujemo probleme u vašem automatskom menjaču i pružimo adekvatno rešenje. Bez obzira na složenost kvara, možete biti sigurni da ćemo ga efikasno dijagnostikovati i popraviti.

 

Automatski menjaci Zemun Toni

 

Pogodnosti za naše klijente

Verujemo u dugoročne odnose sa našim klijentima, zbog čega nudimo posebnu pogodnost – svaki peti servis je besplatan. To je naš način da vam pokažemo zahvalnost na poverenju i da vam pružimo dodatnu vrednost za vaš novac.

Dostupni 24/7 za hitne intervencije

Svestni smo da kvarovi na automatskim menjačima mogu nastati u bilo koje doba dana ili noći, što može biti izuzetno neprijatno i stresno iskustvo. Zato smo dostupni za hitne intervencije od 00 do 24h, kako biste mogli da se oslonite na nas u svakom trenutku i bez obzira na okolnosti.

Vaš pouzdan partner za popravku automatskih menjača

Kada je u pitanju popravka automatskih menjača, firma Automatski menjači Zemun Toni je vaš pouzdan partner. Sa našim stručnim timom, vrhunskom opremom i posvećenošću kvalitetu, garantujemo vam efikasnu i pouzdanu uslugu koja će vaše vozilo vratiti u punu funkcionalnost i omogućiti vam sigurnu i udobnu vožnju.

Tu smo i za druge potrebe

POPRAVKA:

  • svih vrsta automobila
  • mehanika
  • elektrika
  • hemijsko čišćenje
  • limarija
  • lakiranje
  • poliranje
  • elektronika – dijagnostika

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovani, interesuje me servis i zamena ulja na WV passat 2017 godiste 2.0 110kw .
Koje ulje sipate? Koliko je para ? I da li imate slobodan termin 29 10.-30.10. ? Koliko vremena vam je potrebno da se to uradi?
Najlepse hvala

Odgovori