Auto centar Toplica

Auto centar Toplica

Podaci

Mirijevski bulevar 41L Palilula , Beograd 011/275 61 96, 011/297 06 55
063/211 765
actoplica5@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Naša najbolja reklama su mnogi zadovoljni klijenti, koji su ukazali svoje poverenje, ali i poverili nam svoja vozila. Za nama je 30 godina iskustva u radu, tokom kojeg smo se konstantno usavršavali i proširivali tim profesionalaca, ali i usluga koje nudimo.
Za nas, ne postoje sitni kvarovi! Svaki problem na automobilu može izazvati problem i ugroziti bezbednost, pa zato svakom od njih pristupamo veoma ozbiljno.

TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA
Bilo da posedujete putničko ili teretno vozilo do 40t, u našoj savremeno opremljenoj prostoriji za obavljanje tehničkog pregleda, možete proveriti kompletnu ispravnost svakog dela Vašeg vozila. Sve se obavlja temeljno i sa izuzetnom pažnjom, jer nama je Vaša bezbednost i sigurna vožnja na prvom mestu!
Osim toga, kod nas, na jednom mestu, možete završiti kompletan proces registracije vozila, bez odlaska u MUP, uz mogućnost odloženog plaćanja bez kamate. Ukoliko se odlučite za gotovinsko plaćanje, omogućen Vam je SPECIJALAN POPUST na troškove tehničkog pregleda.
Osiguranje vozila, zeleni karton, prenos vlasništva, članstvo u AMSS… samo je deo usluga, koje će Vam naše ljubazno osoblje ponuditi.

SVE VRSTE VULKANIZERSKIH USLUGA
Iako ih često zanemarujemo, važnost pneumatika je neosporiva! Na njima je čitavo vozilo, i upravo od njihovog stanja zavisi naša bezbednost. Pravilno postavljeni i izbalansirani točkovi, kao i kvalitetne gume, moraju Vam biti u vrhu prioriteta!
Ukoliko svoje vozilo dovezete kod nas, možete očekivati samo najkvalitetniji tretman i uslugu, zbog koje ćete nam se iznova vraćati i ukazivati nam poverenje. Pneumatike, koje nećete koristiti do sledeće sezone, ne morate čuvati po terasama i podrumima. Donesite ih kod nas, jer mi ih čuvamo u uslovima, koji obezbeđuju nepromenjen kvalitet do narednog montiranja na vozilo.

AUTO LIMARIJA I FARBANjE
Povratite svom automobilu stari sjaj! Nezgoda prilikom parkiranja ili čak, potpuna havarija vozila – za nas, nisu problem. Uz uslugu ŠLEP SLUŽBE od mesta nesreće do našeg servisa, očekuje Vas kompletna usluga sređivanja limarije, a po potrebi obavljamo i ispravljanje havarisanih vozila na šablonu.
Zahvaljujući investicijama u opremanje komora za farbanje, nakon sređivanja limarije, svom ljubimcu možete priuštiti i farbanje najkvalitetnijim bojama, kao i lakiranje.

MEHANIKA
Preciznim uređajem za autodijagnostiku, sada je moguće tačno definisati izvor problema u vozilu, a zahvaljujući raspoloživosti auto delova i vrhunskim profesionalcima u našem timu, posao nam je znatno olakšan, a Vaše vreme čekanja na popravku svedeno na minimum.

Uverite se i sami u naš kvalitet!

Komentari

Ostavite odgovor