Auto servis Valex Auto

Auto servis Valex Auto

Podaci

Vojvode Stepe 387 Voždovac , Beograd 061/222 47 77 https://autoservisvalex.com valexxauto@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Samo vlasnici automobila znaju šta znači briga o vozilu.

I samo vlasnici automobila znaju koliko je, kada se vaše dragoceno prevozno sredstvo „razboli“, važno pružiti mu najbolju moguću negu.

Ovo nije scenario koji bi ijedan vozač mogao da poželi, ali je činjenica da do ovakvih situacija, ipak, dolazi.

U tom slučaju je potrebno potražiti stručnu pomoć.

 

Auto servis Valex Auto Vozdovac Beograd

 

Za sve eventualne kvarove ili redovno održavanje vašeg vozila, auto servis Valex Auto, koji se nalazi na Voždovcu u Beogradu, stoji vam na raspolaganju.

Kada nam poklonite poverenje, kod nas ćete dobiti sledeće usluge:

  • Mali Servis
  • Auto Mehanika
  • Auto Dijagnostika
  • Veliki Servis
  • Čišćenje Dizni
  • Servis Klima

Oni iskusni vozači znaju šta ovo znači, a vama, koji ste tek prešli svoje prve automobilske kilometre i još uvek niste savladali vozačku terminologiju, ćemo pojednostaviti – kod nas ćete dobiti apsolutno sve, jer veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa, kao i u stručnu nadogradnju tima.

Posedujemo sve što je potrebno da vaš automobil iz našeg servisa izađe ispravan i bezbedan, a bezbednost je, priznaćete, na prvom mestu.

Mali Servis

Ovu uslugu smo obezbedili za sve vrste automobila, a organizovana je tako da štedi vaše vreme i novac. Dostupne su osnovne usluge servisiranja svih potrošnih delova u redovnom servisnom intervalu.

 

Auto servis Valex Auto Vozdovac Beograd

 

Auto Mehanika

Uslugom Auto Mehanike se bavimo već dugi niz godina, a kao što smo već pomenuli, tehničkoj opremljenosti servisa i stručnoj nadogradnji zaposlenih pridajemo najveći značaj. Svi naši mehaničari poseduju dugogodišnje iskustvo i pružiće vam kompletne mehaničarske usluge. Ovo se odnosi na sve tipove i marke putničkih vozila.

 

Veliki servis

Ova vrsta servisa je propisana od strane proizvođača po određenim kilometrima, ili na vremenski period i nije preporučljivo prekoračiti propisane kilometre, posebno kod dizel motora. Usluga velikog servisa obuhvata menjanje delova kao što su zupčasti kaiš, zatezač kaiša (španer), roleri, kanalni kaiš, pumpa za vodu, itd.

 

Čišćenje Dizni

ČIŠĆENJE DIZNI i ostalih delova sistema ubrizgavanja u ultra-zvučnoj kadi. Za sve kupljene auto delove dajemo proizvođačku garanciju i nudimo povoljne cene.

 

Servis Klima

Ova usluga se vrši mašinski, upotrebom mašine za auto klime, prilagođene za vozila koja koriste freon R-134 (uglavnom sva vozila proizvedena posle 1995. godine). Nakon izvršene zamene freona i ulja, vrši se provera sistema. Servis auto klime se preporučuje na svake dve godine, za vozila stara do pet, i svake godine za vozila veće starosti.

 

Auto servis Valex Auto Vozdovac Beograd

 

Servis Automatskih Menjača

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da u sklopu servisa posedujemo i moto eko mašinu za zamenu ulja u automatskim menjačima. Naglašavamo da je ovo jedini način da se izvrši kompletna zamena ulja iz menjača, a mi ćemo vam tu uslugu i više nego rado pružiti.

 

Dakle, sve što je potrebno jeste da odlučite da nam poklonite svoje poverenje i ključ u ruke, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Naravno da se, nakon obavljenog posla, nećemo tek tako rastati! Na naš rad ćete dobiti i garanciju, a ona podrazumeva i brzo i kvalitetno obavljen posao.

Komentari

Ostavite odgovor