Auto servis Majstorović

Auto servis Majstorović

Podaci

Ovčanski put 3d Ovča , Beograd 011/271 80 71
asjagodic@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
09:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Kada smo odlučili da uplovimo u ovaj posao, u startu smo postavili vrlo jasan cilj, a to je da svaka mušterija iz našeg servisa izađe zadovoljna. Da bismo to postigli, konstantno nadograđujemo, kako znanje, tako i opremu, ali i osluškujemo želje i zahteve klijenata.

Sve vrste popravki i automehaničarskih radova, uz najsavremeniju opremu i alate, pruža auto servis Majstorović u Ovči.

 

VIZIJA

Uvek u vašoj i službi vaših vozila, želimo da stvorimo tradiciju i na tome vredno i radimo. Smatramo da je zadovoljna mušterija najbolji pokazatelj rada i kvaliteta i zato neprestano radimo na usavršavanju – kako opreme, tako i našeg tima.

 

SERVIS I OPREMA

U našem servisu ćete dobiti sve automehaničarske usluge, uključujući i popravku, ili zamenu delova za skoro sve tipove automobila. Posedujemo najmoderniju opremu, odnosno sve ono što je neophodno da vaš automobil izađe potpuno „zdrav“ iz servisa.

 

REDOVAN SERVIS

Verujemo da nema potrebe da vam posebno naglašavamo koliko je važno da vozilo, u svakom trenutku, bude kompletno ispravno. Na taj način ćete vi uvek biti bezbedni u njemu, a samim tim i drugi, uključujući i vaše saputnike. Povremena kontrola i servisiranje su od izuzetnog značaja, pa i nije neophodno da čekate da vam sam automobil da znak da sa njim nešto nije u redu. Redovna provera i servisiranje će vam zasigurno obezbediti mirnu vožnju.

 

USLUGE

  • Punjenje, ugradnja i popravka amortizera
  • Remont servo letvi
  • Popravka kočnica
  • Automehaničarski radovi
  • Remont aluminijumskih ramena
  • Popravka gibnjeva
  • Popravka silen blokova

I još mnogo toga.

Budite slobodni da nas pozovete ili posetite za sve nedoumice. Naše stručno osoblje će vam rado izaći u susret i odgovoriti na svako pitanje.

Komentari

Ostavite odgovor