Auto servis F4

Auto servis F4

Podaci

Vitezova Krađorđeve Zvezde 103a Zvezdara , Beograd 065/380 00 75 https://autoservisf4.business.site f4servis@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Kada je vašoj kosi potreban oporavak ili promena – odete kod frizera. Ukoliko je vašem telu potrebno opuštanje ili nega – odlazite kod masera ili kozmetičara. Ali, ako vašem vozilu nešto zafali – jedino rešenje je odlazak u auto servis.
S tim da nije svaki servis isti.

Sve vrste popravki i kompletnu kompjutersku dijagnostiku, isključivo za vozila marke VW, Audi, Seat i Škoda, možete dobiti u auto servisu F4.

 

Auto servis F4 Beograd

 

O dugogodišnjoj tradiciji i iskustvu bismo mogli da vam pričamo danima. Međutim, svesni toga da reči, bez rezultata, ne znače mnogo, radije bismo da naša dela govore za nas. I zato ćemo rado izaći u susret svim vašim zahtevima i učiniti da, zajedno sa vašim vozilom, iz našeg servisa izađete maksimalno zadovoljni.

Međutim, ne možemo da ne napomenemo da naš tim čine profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom.
Sa željom da vašim vozilima pružimo samo najbolje, odabrali smo upravo one koji su za ovaj posao najstručniji.

 

USLUGE

U našem auto servisu možete dobiti sledeće usluge:

  • Auto-mehanika
  • Kompjuterska dijagnostika
  • Auto-elektrika

Naravno, tu je i redovan servis, ali, ukoliko su vam potrebne, i konsultacije.

 

Auto servis F4 Beograd

 

AUTO-MEHANIKA

Tehnička opremljenost servisa i stručnost mehaničara jeste nešto čemu pridajemo najveći značaj. Šta god da vašem vozilu zafali, dovezite ga kod nas i to će postati naš problem, a mi probleme uvek rešavamo. U prevodu, kod nas možete dobiti sve vrste popravki, a na vašem automobilu će raditi najkvalifikovaniji majstori za vašu vrstu vozila.

 

KOMPJUTERSKA DIJAGNOSTIKA

Iako vrlo često, već na prvo gledanje, možemo da zaključimo šta nije u redu sa vašim vozilom, ništa ne prepuštamo slučaju. Uz pomoć najsavremenije opreme, koju smo već pomenuli, vrlo brzo ćemo doći do preciznog odgovora od čega vaše vozilo „boluje“, a samim tim ćemo brže i efikasnije otkloniti problem.

 

AUTO-ELEKTRIKA

Koliko god da funkcionišu po principu mehanike, savremeni automobili funkcionišu i po principu elektrike i većina njih je opremljena sistemima za kontrolu motora i karoserije. To sa sobom vuče praćenje mnogih radnji, a da bi sistem funkcionisao besprekorno, neophodno je da mu osigurate ispravan rad, kako redovnom proverom, tako i brzim reagovanjem u slučaju da nešto „zaškripi“. Zato je važno da ne čekate i da na najmanji znak odreagujete. Dozvolite da vaš problem postane naš, jer mi znamo kako da se sa njim izborimo.

 

Auto servis F4 Beograd

 

Bez čekanja

Jednostavno je. Briga o vozilu je kao i briga o sopstvenom zdravlju. Uzmimo za primer zube. Ukoliko i na najmanji bol odmah odete kod zubara, sprečićete širenje karijesa. Tačnije, sprečićete katastrofu, jer karijes može da dovede i do gubitka zuba. Isto je i sa vašim vozilom. Što pre odreagujete, lakše ćete sprečiti gubitke i što je najvažnije – uštedećete mnogo novca.

I zato, vi samo osluškujte potrebe vašeg automobila, a mi ćemo se pobrinuti da on uvek dobije ono što mu je potrebno.

 

Možete pratiti i našu Instagram stranicu: @f4servis

Komentari

Ostavite odgovor