Servis podizača stakala Rašić 011

Servis podizača stakala Rašić 011

Podaci

Baštovanska 2j Voždovac , Beograd 064/000 10 25, 064/972 74 86 https://www.instagram.com/servis_podizaca/ rasicservis@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Mnogima od nas, lično prevozno sredstvo je jedan od najboljih prijatelja i to sa razlogom. A baš kao što brinemo o prijateljima, tako i o njima treba da povedemo računa, doduše, na malo drugačiji način. Istina je da nikada ne možete znati šta će vašem automobilu ili teretnom vozilu da zafali, ali je jako važno da, ako se to dogodi, znate kome da se obratite.

Servis podizača stakala Rašić 011 pravo je rešenje za sve vrste problema vaših podizača, bez obzira da li je reč o putničkom ili teretnom vozilu.

 

Servis podizaca stakala Rasic 011 Banjica Beograd

 

Kada vas nešto zaboli, znate da treba da se obratite lekaru. U zavisnosti od vašeg problema, obratićete se određenom specijalisti. Slično je i sa putničkim i teretnim vozilima. U zavisnosti od onoga što je potrebno da se popravi ili uradi, važno je da znate kom majstoru da se obratite.

Specijalizovani smo za podizače stakala i garantujemo da će posao biti odrađen stručno. Bilo da želite da ih skinete, zamenite ili popravite, tu smo da uradimo sve što je potrebno. Radimo i sa putničkim i sa teretnim vozilima, s tim da putnička možete da dovezete kod nas i prepustite ih našim rukama. Ukoliko imate problem sa podizačima stakala na teretnom vozilu, možete ih skinuti i doneti nam na popravku. Svakako, na kraju ćete izaći zadovoljni, jer to je nešto što se kod nas podrazumeva.

Servis podizaca stakala Rasic 011 Banjica Beograd

 

USLUGE

U našem servisu dostupne su sledeće usluge:

– Skidanje podizača stakala sa putničkih vozila
– Zamena podizača stakala na putničkim vozilima
– Reparacija podizača stakala za putnička vozila
– Reparacija podizača stakala za teretna vozila

 

PODIZAČI STAKALA NA PUTNIČKIM VOZILIMA

Nekada je neophodna zamena podizača, a nekada je dovoljna i samo popravka. Šta god da bude slučaj sa vašim podizačima stakala, mi ćemo se pobrinuti da savršeno funkcionišu i to je najvažnije što treba da znate. Takođe, dovoljno je samo da dovezete svoje vozilo kod nas, a mi ćemo se pobrinuti da posao ili problem budu završeni i rešeni u najkraćem mogućem roku.

 

Servis podizaca stakala Rasic 011 Banjica Beograd

 

PODIZAČI STAKALA NA TERETNIM VOZILIMA

Funkcionišemo baš kao i sa putničkim vozilima – rešavamo sve što je neophodno, s tim da je potrebno da ih vi prethodno skinete i donesete nam ih u servis ili pošaljete kurirskom službom. To je, možda, malo više posla za vas, ali ćete makar biti sigurni da će podizači stakala biti u najboljim rukama.

 

 

Radimo isključivo sa podizačima stakala – za njih smo usko specijalizovani. Dakle, ukoliko je problem u njima, računajte da, od momenta kada budete ušli u naš servis, problem više nećete imati. Rado ćemo vam izaći u susret svaki put, jer znamo koliko je važno da sve savršeno funkcioniše.

Komentari

Ostavite odgovor