Auto servis Šimandli

Auto servis Šimandli

Podaci

Milana Rešetara bb Zemun , Beograd 011/396 20 70
062/555 044
https://simandli.rs assimandli@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
18:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Iza svakog zanata stoji neka priča. Ona, sama po sebi, mnogima možda i nije toliko bitna, ali mi smatramo da je važno da našu priču čujete, pre nego nam poklonite svoje poverenje.

U auto servisu Šimandli, možete dobiti kompletno održavanje, kompjutersku dijagnostiku, kao i popravku vašeg vozila, ali ono što mi nudimo, pre svega, jeste stručnost.

 

Auto servis Šimandli Zemun Beograd

 

Tradicija duga 102 godine

Na automehaničarski „put“ smo krenuli još davne 1919. godine, sa vizijom da spojimo znanje, iskustvo i kvalitet. I zaista, stavljajući sve to na prvo mesto, zanat uspešno prenosimo sa kolena na koleno.

U prilog tome, govori činjenica da već četiri generacije naše porodice uspešno rade u službi vaših vozila.

Naša specijalnost jesu popravka i održavanje puničkih automobila i lakih teretnih vozila WAG grupacije: AUDI, VW, ŠKODA, SEAT i PORSCHE.

Sve ono što „muči“ vaše vozilo, od trenutka kada uđete u servis, postaje naša briga. Imajte poverenja u našu stručnost i opremljenost i budite uvereni da ćemo to poverenje maksimalno opravdati.

Opremljenost i stručnost

Važno je da znate da je auto servis Šimandli moderan i kompletno tehnički opremljen. Međutim, kao što bi i najbolji automobil, u rukama nestručnog i nesavesnog vozača, postao obično, pa čak i potencijalno opasno vozilo, tako i mi smatramo da ni najmodernija oprema, koju posedujemo, ne bi ništa značila bez najvećih stručnjaka iz oblasti auto mehanike koji su deo našeg tima.

Budite uvereni da ćemo, problemu koje vaše vozilo ima, pristupiti sa najvećom pažnjom i da, iz našeg servisa, neće izaći dok on ne bude uklonjen u potpunosti, a sve uz upotrebu specijalnih alata i savremenih dijagnostičkih uređaja. U samoj detekciji problema, između ostalog, koristimo i kompjutersku dijagnostiku koja omogućava najbrže i najtačnije testiranje kompletnog stanja vozila. Ostalo je na nama.

Kao što biste sebi odabrali najboljeg lekara, isto bi trebalo da uradite i za svoje vozilo. Obezbedite mu najbolju moguću negu, a ono će vam uzvratiti ispravnošću, udobnošću i sigurnošću. Nadamo se da smo vam dali razlog više da ga redovno održavate u profesionalnom servisu poput našeg.

 

Auto servis Šimandli Zemun Beograd

 

A kod nas možete dobiti sledeće usluge:

  • Kompletnu kompjutersku dijagnostiku
  • Kompletnu analizu bezbednosti vozila
  • Probleme upravljivosti vozila
  • Zamenu ulja
  • Tune-ups
  • Proveru izduvnog sistema
  • Auto klima servis
  • Električni sistem
  • Rad motora
  • Servis menjača i prenosnog sistema

 

Ukoliko ste pravno lice, ili preduzetnik, nudimo vam mogućnost sklapanja ugovora o održavanju vozila.

 

I još nešto…

Godine iskustva su pokazale da uspevamo i u onome gde drugi zapnu. Bezbroj puta, do sada, su naši stručni mehaničari uspevali da poprave ono za šta su drugi tvrdili da je nepopravljivo, na šta smo posebno ponosni.

Svako vozilo predstavlja novi izazov. Na vama je da nam ga postavite, a na nama da ga rešimo na najkraći i najefikasniji način.

 

Pratite nas na Instagramu – @autoservissimandli

Komentari

Ostavite odgovor