Auto servis Burgund

Auto servis Burgund

Podaci

Vojvode Brane 4 Zvezdara , Beograd 064/940 67 55 http://www.auto-servisburgund.com igor.burgund@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Auto servis Burgund već duži niz godina pruža kvalitetne usluge iz oblasti auto dijagnostike, auto elektrike, auto klime, auto mehanike. Auto servis Burgund je specijalizovan za sledeće tipove automobila: Fiat, Alfa Romeo i Lancia.

Servis poseduje savremenu kompjutersku dijagnostiku koja će sa sigurnošću otkriti sve eventualne neispravnosti. Takva procedura pomaže nam da brzo i lako rešimo svaki problem ukoliko ga ima. Svima nam je dobro poznato kada se zna gde je kvar onda ga je lako i otkloniti.

Što se tiče elektrike izdvojili bismo automatsko paljenje svetala. Znamo da Vam je problem da se setite da po danu palite svetla, a da ne biste plaćali kazne, neka se svetla pale prilikom startovanja motora i gase kada motor ne radi. Takođe ugrađujemo XENON farove. Radimo servis i dezinfekciju auto klima, kao i dopunu instalacije potrebnim gasom. Kod nas možete ugraditi podizače stakala.

Servis, takođe, pruža sve auto mehaničarske usluge, ide sezona godišnjih odmora pa bi bilo dobro da izvršite neophodan pregled, a po potrebi i servis Vašeg automobila.

Komentari

Ostavite odgovor