Auto škola Falkon Family

Auto škola Falkon Family

Podaci

Nehruova 78 Novi Beograd , Beograd 011/616 99 20, 011/717 95 41
060/422 55 44
http://www.falkonfamily.com falkonfamily@gmail.com

O kompaniji

Auto škola Falkon Family – Višegodišnje iskustvo u radu sa kandidatima na obuci za sticanje vozačke dozvole B kategorije, stručnost licenciranih instruktora i poštovanje svih načela, svrstavaju nas među auto škole kojima klijenti najviše veruju. Mi smo auto škola FALKON FAMILY i maksimalno smo posvećeni svima koji nam se obrate. Potražite nas u blizini zgrade Beogrida, preko puta supermarketa Univerexport na Novom Beogradu.

Naše moderno opremljene učionice za teorijsku obuku, kao i pouzdana vozila za praktični deo garantuju da ćete nakon položenog vozačkog ispita u našoj auto školi biti potpuno spremni za sve uslove na našim putevima. Predavači su obučeni da Vas pripreme za saobraćaj i sve nepredviđene situacije, u kojima je brzina i znanje presudno.

U okviru ponude naših usluga nalazi se i usluga registracije vozila. Po veoma prisupačnim cenama, a po Vašoj želji i umesto Vas, obavićemo posao registracije vozila i dobijanja registracione nalepnice, uz mogućnost odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata.

Uspešno sarađujemo sa nekoliko ovlašćenih auto servisa u okolini auto škole, tako da omogućavamo detaljnu proveru tehničke ispravnosti vozila. Prilikom registracije vozila, tehnički pregled neophodan je za svako vozilo. Tom prilikom vrši se provera kočionih i sistema za upravljanje, uređaja za davanje zvučnih i svetlosnih znakova, izduvnih sistema, kuke za vuču.

Sobzirom da je sreća bitan faktor, složićete se da je osiguranje Vašeg vozila ipak, sigurnija varijanta! Nudimo Vam posredovanje sledeće vrste osiguranja: putno, kasko, obavezno osiguranje od auto odgovornosti, međunarodno osiguranje – zeleni karton, neophodan samo za prolazak kroz Bosnu i Makedoniju.

Ukoliko Vam je prilikom registracije vozila ili u bilo kom drugom slučaju, neophodna usluga fotokopiranja i skeniranja, tu smo za Vas. Brza i kvalitetna štampa A3 i A4 formata zagarantovana je našim CANON fotokopir aparatima. Skenirana dokumenta možete poslati e-mailom sa nekog od naših računara, na željenu adresu.

Posetite nas, jer bezbednost i visoka kultura u saobraćaju je cilj ka kome zajedno težimo!

Komentari

Ostavite odgovor

3 komentara

Sram vas bilo!!!!!Prosla sam pre sat vremena pored vaseg poligona na bežanijskoj kosi i ostala sokirana PONASANJEM VASEG „INSTRUKTORA“ prema kandidatu!!!!!Covek je poremecen i neuravnotežen!!!Drao se i urlao na kandidata i pritom ga uz sve to nazivao RETARDOM!!!!!!!Ja sam samo slucajni prolaznik,ali znam da vas SIGURNO NIKAD NIKOME NECU PREPORUCITI!!!Decko je vozio neki plavi auto,a vi proverite vreme i ko vam radi od zaposlenih!!!!Ako je to politika firme onda necete jos dugo!!!!!!Zelim vam samo da vase dete bude u rukama takvog bolesnika pa da se onda zapitate da li je to u redu!!!!!!!!!!!SRAM VAS BILO!!!!

Odgovori

sretan vam pocetak. da ste zivi i zdravi!

Odgovori

Pa neka nam je sretan početak

Odgovori