Auto škola Trend

Auto škola Trend

Podaci

Palmira Toljatija 5 Novi Beograd , Beograd 063/172 42 84 http://www.autoskolatrend.rs office@autoskolatrend.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
19:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

O NAMA
Budite uvereni da ćete nakon časova teorijske i praktične auto obuke u našem centru biti u potpunosti osposobljeni za sve izazove najgušćeg gradskog saobraćaja. Nastavljajući tradiciju dobrog poslovanja auto škole Starter, Centar za obuku vozača TREND već godinama uspešno vrši obuku budućih vozača na vozilima B kategorije. Prilikom upisa, nudimo Vam mogućnost plaćanja u više rata bez kamate, a poseban popust očekuje i sve oone koji se odluče za plaćanje odjednom. Takođe, postoje i pogodnosti oko lekarskog uverenja i prve pomoći.

TEORIJSKA OBUKA
Po veoma povoljnim cenama, u našem Centru možete pohađati predavanja i vežbe vezane za teorijsku obuku. Učionice su opremljene svim neophodnim nastavnim učilima, kao i tehničkim sredstvima, neophodnim za što uspešnije savladavanje gradiva iz oblasti saobraćajnih propisa i bezbednosti na putevima. Iskusni predavači, svima će rado izaći u susret za sve nedoumice i pitanja, kako bismo opravdali reputaciju škole sa odličnom prolaznošću na ispitima!
Svi naši polaznici mogu posetiti Web prezentaciju autoskolatrend.rs, gde mogu naći testove, uspomoć kojih će i kod svoje kuće moći da uvežbavaju gradivo koje će ih čekati prilikom rešavanja testova na završnom ispitu.

PRAKTIČNA OBUKA
Nakon što ste uspešno prošli teorijsku obuku, za korak ste bliži dobijanju vozačke dozvole! Neophodno je još i polaganje praktičnog dela ispita – vožnje. Instruktori vožnje u Centru za obuku vozača TREND raspolažu bogatim iskustvom, i zahvaljujući svom pedagoškom pristupu svim neiskusnim vozačima, do sada iza sebe imaju veliki broj ljudi koji su ovladali veštinom vožnje i snalaženja u saobraćaju.
Odlučite se za vozila marke Fiat Punto ili Citroen Saxo, i svoje prve kilometre načinite pod stručnim nadzorom profesionalaca, koji će Vam ukazati na sve one finese koje, kao budući vozač, ne smete zanemariti! Instruktori će Vam uvek izaći u susret kada su u pitanju dogovori o vremenu i lokaciji održavanja časa.

Budite uvek informisani o našim aktivnostima i akcijama, putem naše Facebook stranice – Auto Škola Trend ili pratite naš Youtube kanal.

Nauči, položi i vozi!

Komentari

Ostavite odgovor