Auto škola Raptor

Auto škola Raptor

Podaci

Gornjogradska 11/10 Zemun , Beograd 011/316 80 05, 011/316 80 06
064/222 95 95
http://www.autoskolabeograd.com autoskolaraptor@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
15:00
Ne
Radi

O kompaniji

Auto škola Raptor – Primenom Zakona o bezbednosti saobraćaja, već godinama postojimo sa misijom da svim polaznicima omogućimo visokokvalitetnu obuku i olakšamo dolazak do vozačke dozvole, veoma povoljno i uz mogućnost plaćanja u 5 rata.

O NAMA
U našem timu okupljamo samo profesionalce! Licencirani instruktori sa godinama iskustva u radu sa mladim vozačima, u stanju su da pruže svo potrebno znanje za snalaženje u sve gušćem saobraćaju na našim ulicama. Prostor auto škole u potpunosti je opremljen svim potrebnim učilima i opremom, kako bismo kandidate na najbolji mogući način pripremili za polaganje teorijskog dela ispita.

Stručnjaci iz oblasti prava i saobraćaja na raspolaganju su za sva pitanja i konsultacije sa kandidatima i nastoje sa svakim od njih izgraditi prijatan odnos u kome nema mesta za ustezanje od postavljanja pitanja i ukazivanja na neku nejasnoću. Ponosimo se odličnom saradnjom sa našim strateškim partnerima iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva saobraćaja i prosvete, Agencije za bezbednost saobraćaja, AMSS ali i zajednica auto škola.

KATEGORIJE i VOZNI PARK
Kod nas možete uplatiti vožnju i po veoma pristupačnim cenama se osposobiti za upravljanje vozilima sledećih kategorija: M/AM/A1/A2/A/B/BE/C/CE

Naš vozni park čine vozila novijeg datuma proizvodnje, čija se ispravnost redovno kontroliše i održava. U mogućnosti ste da i sami odaberete model vozila na kojem ćete se obučavati. Instruktori će biti raspoloženi za sve dogovore oko termina časova, kao i lokacije.

KONDICIONA VOŽNJA
Ukoliko već posedujete vozačku dozvolu, ali odavno niste vozili, posetite nas i zakažite svoj čas kondicione vožnje. Zajedno ćemo obnoviti stečeno znanje, unaprediti vozačke veštine, a naši instruktori će Vam strpljivo ukazati na greške, koje ćemo zajendo nastojati da ispravimo.

RENT A CAR
Privremeno ste u Beogradu i potrebno Vam je vozilo? Po veoma atraktivnim cenama rentiranja, odaberite željeni tip vozila i u potpunosti raspolažite njime, za vreme trajanja ugovornog perioda.

REGISTRACIJA I OSIGURANJE VOZILA
Sve poslove vezane za registraciju vozila i sklapanje polise obaveznog osiguranja, možete završiti na jednom mestu, kod nas!

Očekujemo Vašu posetu!

Komentari

Ostavite odgovor