Auto škola Pavlin

Auto škola Pavlin

Podaci

Gandijeva 99B, lokal 7 Novi Beograd , Beograd 011/318 87 26
063/290 233
http://www.autoskolapavlin.com info@autoskolapavlin.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Da li znate da u toku osnovne obuke vozača, kandidat pređe oko 800km. Važi pravilo da navike koje steknete u tih prvih 800km, teško ćete promeniti kasnije, tokom vozačkog staža. Upravo zbog toga, toplo preporučujemo da prve vozačke navike steknete upravo kod najboljih!

Iza nas stoji 20-godišnje iskustvo u radu sa mladim vozačim, a zahvaljujući svojoj posvećenosti i poslovanjem u skladu sa svim standardima, do danas smo sa uspehom obučili na hiljade vozača. Oni su naša najbolja reklama!

VOZNI PARK
Ispravnost naših vozila proverava se na dnevnom nivou, i ukoliko se posumnja i na najmanji kvar, čas se odlaže. Bezbednost je ipak na prvom mestu! Ukoliko se odlučite za našu auto školu, na raspolaganju Vam je jedno od vozila, od sledećih modela: Volkswagen, Toyota ili Yugo. Duple komande su spremne, samo čekamo Vas!

INSTRUKTORI
Možete biti potpuno sigurni, jer ćete prve vozačke kilometre načiniti upravo sa licenciranim instruktorima vožnje, bogate iskustvom u pedagoškom radu sa mladim vozačima. Njihova samouverenost i smirenost učiniće svaki Vaš čas pravim uživanjem!

TEORIJSKA I PRAKTIČNA OBUKA

Pre sedanja u automobil, u obavezi ste da pohađate časove osnovne, teorijske obuke. U moderno opremljenim učionicama, prelazimo gradivo predviđeno Zakonom o bezbednosti saobraćaja. Naši predavači sa strpljenjem će objasniti sve nejasnoće i odgovoriti Vam na pitanja.
Nakon što uspešno prođete teorijski deo, prelazimo na praktični deo! Naši licencirani instruktori stoje Vam na raspolaganju za sve godovore, vezane za termin i mesto održavanja časova.

KONDICIONA VOŽNJA
Ukoliko već posedujete vozačku dozvolu, ali se ne sećate kada ste poslednji put uzeli volan u ruke i izgubili ste tu veštinu vožnje, tu smo za Vas da Vas vratimo u kondiciju. Na časovima kondicione vožnje, obnavljamo najvažnije aspekte vožnje, podsećamo se pravila i vraćamo Vam svo potrebno znanje i veštinu neophodnu za snalaženje na našim putevima!
Čekamo na Vaš poziv!

Komentari

Ostavite odgovor