Auto škola Vir

Auto škola Vir

Podaci

Jurija Gagarina 235 Novi Beograd , Beograd 011/318 25 24
http://www.autoskolavir.com/ autoskolavir@open.telekom.rs

O kompaniji

Auto škola „Vir“ je počela sa radom 06.11.1996. god. Nakon 5 godina uspešnog rada auto škola „Vir“ počinje sa radom u još jednoj poslovnoj jedinici na Novom Beogradu, naime 21.05.2001 god. počinje sa radom Centar za obuku vozača „Turbo Vir“.

Za proteklih 15 godina Auto škola „Vir“ je obučila preko 8.000 kandidata različitih kategorija.

Osnovna delatnost A.Š. „Vir“ je obuka vozača i polaganje za sledeće kategorije: M, AM, A1, A2, A, B, C1, C, CE.

Pred redovne obuke, kandidatima za vozače navedenih kategorija pružamo i usluge dopunske, tj kondicione vožnje za one vozače koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno znanja i sigurnosti u vožnji. Kod ovih kandidata broj časova prakse nije limitiran već se vozi onoliko časova koliko je potrebno po proceni instruktora i kandidata.

Prilikom pripreme teorijskog dela ispita kandidat to čini samostalno, ali A.Š. „Vir“ pruža konsultativnu nastavu za sve poteškoće prilikom učenja i pruža mogućnost rada i vežbanja testova na računarima u prostorijama COV-a. Ova usluga je besplatna.

Materijal za pripremu teoretskog dela ispita kandidat dobija pri upisu. U pitanju je CD sa testovima za pripremu svih kategorija i priručnik za pripremu.

Pružamo uslugu zakazivanja lekarskog uverenja sa izdavanjem uputa uz koji kandidat dobija 10% popusta na cenu lekarskog uverenja. Usluga je takođe besplatna.

Radno vreme
Radno vreme Auto škole „Vir“ je radnim danom od 10h do 17h, subotom od 10h do 15h.
Radno vreme Auto Škole „Turbo Vir“ je radnim danom od 10h do 18h, subotom od 10h do 15h.
Vreme rada vozača-instruktora sa kandidatima za vozače je od 6h do 23h. Termini časova se zakazuju u dogovoru sa kandidatom, usklađuje se vreme prema slobodnom vremenu kandidata.

Komentari

Ostavite odgovor