Auto škola Logistika

Auto škola Logistika

Podaci

Narodnih heroja 30 Novi Beograd , Beograd 011/267 05 90, 011/319 02 65
063/288 358
http://www.autoskolalogistika.net logistika92@gmail.com

O kompaniji

NOVO!
Rešenje novih testova za vožnju možete pogledati ovde.
HIT AKCIJA – Specijalni popusti za najbolje đake u srednjoj školi na teritoriji Novog Beograda i Zemuna!

Auto škola LOGISTIKA osnovana je 1993.god. kao deo istoimenog preduzeća i od tada po svim relevantnim elementima (po broju kandidata, broju instruktora, automobila, kvalitetu obuke) beleži dalje razvoj među auto-školama Beograda.

Izbor auto-škole je kao izbor zubara jer se jednom u životu polaže vozački ispit, pa je važno da se za uloženi novac dobije kvalitetna obuka i osposobljenost za stručnu i dugovečnu vožnju. Mi Vam ne obećavamo već nudimo izvrsnu obuku, iskusne i posvećene instruktore, pa i brzo dobijanje dozvole. Ljudski vek je isuviše skup i kratak da bi pristali na rizik nedovoljne obučenosti budućih vozača. Poštovanjem propisa i dobro stečenim veštinama upravljanja motornim vozilom čuvamo sebe, svoje najmilije, druge učesnike, kao i svoj automobil. Pred auto – školom i njenim instruktorima je odgovoran posao da od kandidata različitih godina, pola obrazovanja, vaspitanja i psihofizičkih sposobnosti za samo 40 časova redovne praktične obuke stvori pouzdanog i sigurnog vozača koji poštuje važeće Zakone i propise. Posao vozača – instruktora je složen, težak i iznad svega veoma odgovoran.

Sa mnogo takta, strpljenja i posvećenosti on osposobljava budućeg vozača da svesno upravlja vozilom ne ugrožavajući bezbednost saobraćaja. Na kandidatu je obaveza marljivog, urednog i kontinuiranog praćenja praktične obuke. Kandidat treba da bude motivisan, strpljiv i kooperativan.

Instruktori u auto školi su bivši profesori i saobraćajni inženjeri sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata. Pomoćićemo Vam da savladate obuku i postanete siguran vozač koji uspešno vlada svojim vozilom i poštuje druge učesnike u saobraćaju.

Prosek polaganja na teroetskom delu ispita (2007. 2008. 2009. 2010. 2011. 2012. 2013. i 2014. godini) je 1,3, a na praktičnom je 2,2 pokušaja po kandidatu, što je značajno bolji rezultat od gradskog proseka.

Za sve uslove uključivanja kandidata u auto- školu obratiti se info – centru ili instruktoru škole. Sve sugestije građana kao i kandidata su nam dragocene i nastojaćemo da ih usvojimo neprekidno opravdajući statute ŠKOLE KOJA RASTE.

Komentari

Ostavite odgovor