Servis gumenih čamaca i RIB Željko

Servis gumenih čamaca i RIB Željko

Podaci

Slanački put 26 Pailula , Beograd 064/307 37 41
ponutosrečetpetsubned
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
08:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

Servis Gumenih Čamaca i RIB Željko – Vaš Pouzdan Partner za Održavanje Plovila

Važnost Redovnog Održavanja i Ispravnost Plovila

Kada je u pitanju sigurnost na vodi, ispravnost i redovno održavanje vašeg gumenog ili RIB čamca su od ključnog značaja. Bez obzira na to da li koristite čamac za rekreativnu plovidbu, ribolov ili profesionalne svrhe, važno je da vaše plovilo bude uvek u vrhunskom stanju. Servis Gumenih Čamaca i RIB Željko, sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, pruža vrhunske usluge koje osiguravaju da vaš čamac bude bezbedan i pouzdan za sve vaše avanture na vodi.

 

Kvalitetan Rad i Iskustvo na Prvom Mestu

Naš servis se ponosi visokim standardima kvaliteta rada i stručnosti. Bilo da je vašem čamcu potrebna popravka, ugradnja novih ventila, izrada novih patosa ili popravka ručki, možete biti sigurni da ćemo posao obaviti profesionalno i efikasno. Naše usluge uključuju:

  • Popravka gumenih i RIB čamaca: Bez obzira na veličinu ili vrstu oštećenja, obučeni smo da efikasno popravimo vaš čamac i vratimo ga u prvobitno stanje.
  • Ugradnja ventila: Ventili su ključni za pravilno funkcionisanje čamca. Nudimo ugradnju visokokvalitetnih ventila koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost.
  • Izrada novih patosa: Ako je pod vašeg čamca oštećen ili istrošen, naši stručnjaci mogu izraditi nove patose koji će poboljšati udobnost i sigurnost vašeg plovila.

 

Sveobuhvatne Usluge Popravke i Krpljenja

U Servisu Gumenih Čamaca i RIB Željko, posvećeni smo pružanju sveobuhvatnih usluga koje pokrivaju sve aspekte održavanja vašeg čamca. Naše usluge krpljenja rupa i popravke ručki su među najtraženijim, jer omogućavaju brz i efikasan povratak vašeg čamca na vodu. Razumemo koliko je važno da vaša plovila budu spremna za korišćenje, stoga se trudimo da sve popravke obavimo u najkraćem mogućem roku, bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Pored toga, dostupni smo za sve vaše upite i savete vezane za održavanje vaših čamaca. Bez obzira na vrstu i obim problema, uvek možete računati na nas da pruži najbolja rešenja.

Komentari

Ostavite odgovor