Oprema za auto servise Šljukić

Oprema za auto servise Šljukić

Podaci

Save Burića 2 Zemun , Beograd 060/424 24 02 https://sljukicdoo.com kontakt@sljukicdoo.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Oprema za auto-servise Šljukić je ovlašćeni distributer prestižne kompanije TopAuto, koja je sinonim za pouzdanost i kvalitet u proizvodnji opreme za auto servise. Sa višedecenijskim iskustvom i vrhunskom reputacijom, ponosno Vam pružamo mogućnost da pronađete sve što Vam je potrebno za uređenje i proširenje Vašeg autoservisa.

 

Oprema za auto servise Sljukic Beograd

 

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Naša priča počinje osamdesetih godina prošlog veka, kada su osnivači kompanije TopAuto započeli vlastitu proizvodnju opreme za auto servise. Od tada pa do danas, naša oprema je postala prepoznata kao jedna od najpouzdanijih na svetskom tržištu. Naši prvi proizvodi uključivali su testere farova, nove kante za skupljanje ulja, ekstraktore gasova i razne druge testere, koje i danas sa velikim uspehom prodajemo širom sveta.

Sa svakom godinom, unapređivali smo naše početne ideje i širili asortiman proizvoda u skladu sa zahtevima sektora. Naša kontinuirana inovacija i stalna potraga za naprednijim i performantnijim komponentama osiguravaju da TopAuto proizvodi uvek ostanu na vrhu tržišta. Kao ovlašćeni distributer TopAuto proizvoda u Srbiji, Šljukić d.o.o. Vam pruža jedinstvenu priliku za opštu opremljenost Vašeg autoservisa.

Ono što nas izdvaja od drugih na tržištu je naša posvećenost kvalitetu, pouzdanosti i trajnosti opreme koju proizvodimo. Naša lista zadovoljnih kupaca kako u zemlji, tako i u inostranstvu, predstavlja naš ponos i potvrdu da smo na pravom putu. Sada je i Vama pružena mogućnost da postanete deo te priče i uverite se u sve prednosti koje TopAuto oprema za auto servis pruža.

 

Oprema za auto servise Sljukic Beograd

 

KLIMA STANICE

Oprema za auto servise Šljukić takođe nudi širok asortiman klima-stanica koje mogu biti izuzetno korisne za autoservise.

Klimatizacija predstavlja važan aspekt u autoservis industriji, a klima-stanica može pružiti brojne prednosti. Prvo i najvažnije, klima-stanica omogućava servisima da pruže usluge vezane za auto-klime svojim klijentima, što može biti izvor dodatnih prihoda.

Pored generisanja prihoda, klima-stanica takođe može značajno unaprediti ukupnu efikasnost i produktivnost autoservisa. Upotrebom klima-stanice, tehničari mogu brzo i precizno dijagnostikovati i rešiti probleme sa klima sistemom vozila, smanjujući vreme i napor potreban za svaki zadatak.

Dodatno, posedovanje klima-stanice može pomoći autoservisu da se izdvoji od konkurencije i privuče nove klijente. Kupci su sve više svesni važnosti održavanja klima sistema u vozilima i često traže autoservise koji mogu obezbediti stručne usluge u tom području. Sa našim kvalitetnim klima-stanicama, autoservis „Oprema za auto servise Šljukić“ je spreman da ispuni te zahteve i pruži izvanredno iskustvo svojim klijentima.

Uz kvalitetnu opremu za auto servise i širok spektar klima-stanica, „Oprema za auto servise Šljukić“ je Vaš pouzdani partner za sve potrebe autoservisa. Naša stručnost, podrška i visokokvalitetna oprema će Vam pomoći da ostvarite uspeh u poslovanju i pružite vrhunsku uslugu svojim klijentima.

 

PODRŠKA

Saradnja sa Opremom za auto-servise Šljukić ne donosi samo visokokvalitetnu opremu, već i podršku iskusnog i stručnog tima koji Vam stoji na raspolaganju. Naš tim Vam pruža stručne savete i pomaže u odabiru prave opreme za Vaše specifične potrebe. Vaše zadovoljstvo nam je prioritet, te se trudimo da obezbedimo rešenja koja će Vam omogućiti optimalno funkcionisanje Vašeg autoservisa.

Kroz dugogodišnju saradnju sa TopAuto, stvorili smo čvrstu mrežu poverenja sa našim klijentima. Vaše zadovoljstvo je naš uspeh, stoga smo posvećeni pružanju vrhunskog kvaliteta, konkurentnih cena i pouzdane podrške.

Naša misija je da unapredimo industriju auto servisa pružajući Vam opremu koja zadovoljava najviše standarde kvaliteta. Oprema za auto-servise Šljukić je Vaš pouzdan partner koji Vam pruža sve što je potrebno za uspešno poslovanje Vašeg autoservisa.

 

Oprema za auto servise Sljukic Beograd

 

ULJA I MAZIVA

Šljukić nudi i visokokvalitetna ulja i maziva, marke Eurolube. Fabrika u Ottaviano, Italija, je dom Eurolube brenda koji je prepoznatljiv po proizvodnji visokokvalitetnih ulja i maziva. Naša kvalitetna ulja su prilagođena različitim industrijama, ističući se po svojoj izuzetnoj pouzdanosti i vrhunskom kvalitetu.

 

Osim navedenog, nudimo i:

  • Sve potrebne alate
  • ATF uređaje
  • Kontrolu elektrike i merne instrumente

 

Uverite se u kvalitet naše opreme tako što ćete nas kontaktirati danas. Naš stručni tim je spreman da Vam pruži sve informacije i podršku koja Vam je potrebna. Budite deo naše priče i pružite svojim klijentima najbolje moguće usluge uz pomoć vrhunske opreme za auto servise TopAuto, dostupne kroz Opremu za auto-servise Šljukić.

Neka TopAuto bude Vaš prvi izbor kada je u pitanju pouzdanost, kvalitet i performanse. Oprema za auto-servise Šljukić je Vaš partner u uspehu.

Komentari

Ostavite odgovor