Otkup automobila Zoki

Otkup automobila Zoki

Podaci

Ilije Đuričića 60 Čukarica , Beograd 061/155 79 60 https://www.otkupautomobila-beograd.com office@otkupautomobila-beograd.com

O kompaniji

Otkup automobila Zoki – Otkup automobila gde nema čekanja na realizaciju i isplatu. Sve što imate da nam ponudite, mi želimo da otkupimo. Bilo da se radi o automobilima u voznom ili stanju za otpad, obratite nam se, imamo odličnu cenu za Vas. Plaćanje je istog dana, u kešu i na ruke.

Otkup havarisanih vozila, otkup auto delova, otkup starih automobila, sve na jednom mestu i uz najbolju uslugu. Pretvorite krš koji Vam stoji u garaži u keš uz samo jedan telefonski poziv. Ako ste do sada mislili da ne postoji način da se rešite automobila koji je za staro gvožđe i koji nije u voznom stanju, tu smo da Vam dokažemo da grešite. Pozovite naš broj telefona ili nam pošaljite mail sa fotografijama vašeg automobila i mi ćemo Vam se ubrzo javiti. Otkup automobila Zoki pokriva teritoriju cele Srbije sa manjim i većim gradovima. Bilo da živite u Beogradu ili u unutrašnjosti, naši agenti dolaze kod Vas. Izlazimo u susret svojim klijentima i razumemo sve njihove zahteve i potrebe, zbog čega smo najbolji na tržištu. Poverenje svojih klijenata stekli smo profesionalnim odnosom prema poslu i vrhunskom uslugom. Nudimo vam mogućnost besplatne procene automobila koja vas ni na koji način ne obavezuje. Otkup automobila sa lizinga, otkup oštećenih automobila oštećenih u poplavama i požarima samo su neke od naših usluga. Bavimo se otkupom oldtajmera kao i otkupom taksi vozila. Potrebna je samo vaša dobra volja i rešenost da zaradite na svom automobilu a mi ostatak posla preuzimamo na sebe. Usluga odvoza automobila nakon otkupa je na naš račun, vi ne plaćate nikakve naknadne troškove. Sarađujemo kako sa privatnim licima tako i sa firmama i kompanijama za koje vršimo otkup rashodovanih vozila i automobila. Uplatu novca možemo izvršiti i na račun Vaše firme ukoliko je to ono što vama više odgovara.

Stanje automobila koji želite da prodate nam je nebitno. Ono što je potrebno da bismo uspešno obavili posao jeste da ste Vi vlasnik automobila. Dakle, sva ostala papirologija, oko prenosa vlasništva, registracije i preregistracije je naša dužnost.

Možete nas pratiti preko društvenih mreža:

plus.google.com/+Otkupautomobilabeograd001/posts

facebook.com/otkup.automobila.beograd.srbija

Na raspolaganju smo Vam 24 sata svakog dana u godini. Mi smo tu kad god želite da nam se obratite za savet i pomoć oko prodaje Vašeg vozila. Marka i godište automobila nisu važni, kao ni opšti izgled vozila. Sve ovo može uticati na cenu, ali ne i na našu volju da otkupimo takav automobil. Ono što nas je takođe izbacilo u prvi plan firmi koje se bave otkupom automobila jesu naše cene. Dobićete realnu i fer ponudu kakva se retko sreće. Postoji samo jedan način da se u to uverite i sami. Pozovite nas već danas i zaradite odmah!

Komentari

Ostavite odgovor