Otkup automobila Car

Otkup automobila  Car

Podaci

Bulevar Zorana Đinđića 85 Novi Beograd , Beograd 069/333 33 78 https://otkup-automobila.com vozila@otkup-automobila.com

O kompaniji

Otkup automobila uz realizaciju za samo 30 minuta, plaćanje istog dana i u kešu, moguć je ako nam se javite već danas! Dolazimo na vašu adresu, dajemo vam mogućnost besplatne procene automobila i ne naplaćujemo dodatno odvoz vozila.

Otkup automobila Car Srbija znači da za nas ne postoje prepreke u smislu vašeg mesta boravka. Radimo otkup automobila Beograd, otkup automobila Pančevo, otkup automobila Novi Sad. Pozovite nas i ako ste iz drugih gradova jer radimo otkup automobila Čačak, otkup automobila Kragujevac, otkup automobila Kraljevo. Pokrili smo otkup automobila Niš, otkup automobila Subotica, naši agenti su spremni da se pojave na vašoj adresi u rekordnom roku. Zahvaljujući dugogodišnjem poslovanju i visokom stepenu profesionalizma izbili smo u prvi red firmi koje se bave otkupom. Razlog je sasvim jednostavan. Mi otkupljujemo sve što vi želite da prodate. Bilo da se radi o novom ili polovnom automobilu, pozovite.Takođe, nas ne zanima koje je automobil marke i godišta, kao ni kilometraža koju je prešao. Nemojte brinuti čak i ako je vaš automobil neregistrovan. Mi radimo kompletnu administraciju, prenos vlasništva i registraciju. U mogućnosti smo da otkupimo čak i automobile sa stranim registarskim tablicama bilo gde u Srbiji. Samo u zavisnosti od vaše lokacije, zavisi i brzina realizacije dogovora.
Da biste pod redovnim okolnostima prodali automobil morali biste da idete redovno na auto pijace ili obilazite auto otpade. Pitanje je koliko bi vremena prošlo dok ne dođe vaš idealni kupac. Izgubili biste puno vremena, živaca a verovatno ne biste mogli ni da zaradite pristojno. Zato nas pozovite telefonom ili nam pošaljite mail iz kontakt liste. Objasnite nam šta želite i mi ćemo vam izaći u susret. Daćemo vam ponudu koja je realna i fer, a daleko najbolja od svih koje ste do sada imali. Nećete moći da odbijete. Odmah potom, naši agenti mogu da preuzmu vaše vozilo. Odvoz vozila je naš trošak, nema naknadnih troškova sa vaše strane. Vaše je samo da zaradite, a naše da vam u tome pomognemo!
Za vas smo dostupni 24 sata 365 dana u godini. Javite nam se i proverite zašto smo stekli poverenje velikog broja klijenata. Sarađujte sa najboljima i zaradite najviše!

Pratite otkup automobila na društvenim mrežama:
Facebook: /otkupautomobilasrbija
Instragram: @otkupautomobilasrbija
Youtube: /Otkupautomobilacom
Twitter: /otkup_vozila
Linkedin: otkup-automobila-beograd
Pinterest: /otkup-automobila

 

Otkup i prodaja automobila na Polovniautomobili.com/otkup-automobila-beograd

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

imam citroen xsaru picaso 2001 god.benzin 1.8 85kw 116 ks auto je u novoj varosi interesuje me cena istog.

Odgovori

audi 80 92 godiste poncinkovani lim 66kw 2.0 motor benzinac registracija istekla za svoje godine sasvim ok auto ima malih problema cima prilikov voznje bio kod majstora kaze moguce kapa ili karburator nisam menjao jer auto prodajem, auto pali i ide samo se desi to cimanje ponekad nije stalno da nemoze da se vozi auto se nalazi u kladovo zanima me dal ste zainteresovani za kupovinu i koju cenu mozete da ponudite

Odgovori