Servis kamiona i delovi Laki Dućan

Servis kamiona i delovi Laki Dućan

Podaci

Milorada Pantića 32a Ostružnica , Beograd 063/259 924 as.lakiducan@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
Ne
Radi

O kompaniji

Možda ste upravo vi koji čitate ove redove još od malih nogu znali da ćete jednog dana voziti kamion, jer su vas privlačila veća vozila, pa ste na kraju postali i profesionalac tog zanata. A možda vas je i životni put naterao da umesto putničkog izaberete teretno vozilo, pa ste usput shvatili i prednosti koje ono nosi sa sobom, te možda razvili i neki biznis.

 

Teretna vozila znaju da nam budu pravi „drug u nevolji“, jer su česte situacije u kojima je putničko vozilo gotovo beskorisno. Bilo da su u pitanju lične potrebe ili velike firme i službe.

 

Međutim, kako kažu – malo dete mala briga, veliko dete velika briga. Teretno vozilo je zahtevnije od putničkog, i po pitanju održavanja i po pitanju servisiranja. Ali, prvi korak je pronaći profesionalce koji će se pobrinuti da uvek bude u odličnom stanju.

 

Servis kamiona i delovi Laki Ducan Beograd

O NAMA

 

Auto servis „LAKI DUĆAN“ osnovan je davne 1991. godine, sa sedištem firme u Ostružnici. Bavi se servisiranjem kamiona, a prati svetske standarde poslovanja i među prvima ih plasira na tržištu, zbog čega je kvalitet zagarantovan.

 

Posao obavljaju stručnjaci u ovoj oblasti, a osim zaposlenih radnika u servisu, tu su i saradnici po potrebi posla.

 

USLUGE:

  • kvalitetno i povoljno održavanje teretnih vozila, kamiona MAN, MERCEDES, VOLVO, IVECO
  • prodaja rezervnih delova za kompletan teretni program

 

Servis kamiona i delovi Laki Ducan Beograd

 

ŠTO PROFESIONALNIJE U NAJKRAĆEM ROKU

 

Ono što je bitno pored kvaliteta jeste i brzina usluge, jer je svima, i pojedincu i firmi, u cilju da to bude što brže, ali i što bolje.

 

Servis LAKI DUĆAN ima jedinstven način rada i odnosa prema klijentima, zbog čega uspešno posluje već 30 godina, a njihova strategija je sve ono što tražite – na jednom mestu:

– brzo

– lako

– efikasno

– kompletno

– kvalitetno

– korektno

Komentari

Ostavite odgovor