Šlep služba Auto Neša

Šlep služba Auto Neša

Podaci

Vitezova Karađorđeve Zvezde 82A Zvezdara , Beograd 063/151 51 58 autonesaslepsluzba@gmail.com

O kompaniji

Šlep služba „Auto Neša“ nalazi se na Zvezdari u ulici Vitezova Karađorđeve zvezvde broj 82a u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo 2005. godine. Želeći da budemo Vaša prva pomoć na putu u svim situacijama, naše smo poslovanje okrenuli ka pružanju usluge šlep službe vlasnicima najrazličitijih motornih vozila.

Budući da smo Vam dostupni svakog dana, uključujući i nedelju kao i sve praznike, šlep služba „Auto Neša“ Vaš je oslonac u neizvesnim situacijama kada se Vaš automobil pokvari, a Vi niste u mogućnosti da ga pokrenete ponovo.

Usluge šlep službe „Auto Neša“ odnose se na:
– nova vozila
– polovna vozila
– neispravna vozila
– havarisane automobile
– džipove
– viljuškare
– bagere
– mašine
– manje kamione
– kombi vozila
– motocikle
– kamp prikolice
– traktore

Šlepovanje pokvarenih vozila po veoma povoljnim cenama omogućeno Vam je od strane šlep službe „Auto Neša“ na Zvezdari. Velika odgovornost pri radu, profesionalo i iskusno osoblje i korektna saradnja sa našim klijentima je ono što možete od nas da očekujete.
Naš stručni i veoma ljubazni kadar kome smo poverili šlepovanje pokvarenih vozila odgovoriće na Vaš poziv bilo da se nađete u Beogradu, na teritoriji Srbije ili u inostranstvu. Organizacija pomoći na putu u vidu šlep usluge naše šlep službe „Auto Neša“ omogućiće Vam da najodgovorniji vid asistencije.

Pored šlep usluge, delatnost našeg auto servisa je popravka i održavanje motornih vozila. Znanje i iskustvo koje poseduju naši majstori auto servisa „Auto Neša“ obezbediće Vam efikasnu i brzu popravku nastalog kvara na Vašem vozilu. Korišćenjem savremene tehnologije i upotrebom proverenih tradicionalnih metoda izdvajamo se od drugih auto servisa. Naš auto servis „Auto Neša“ svojom dijagnostičkom i mehaničkom opremom lako će otkloniti nastali problem sa Vašim automobilom.

Između ostalog, nudimo Vam i svoje usluge pranja vozila, kao i generalne popravke motora svih vrsta putničkih i lakših teretnih vozila.

Takođe sve vrste radova na limariji Vašeg automobila, farbnje u komori i auto električarski poslovi spadaju pod domen naših usluga.

Vaš auto servis i šlep služba „Auto Neša“ za šlepovanje pokvarenih vozila na Zvezdari.

Komentari

Ostavite odgovor