Agencija za registraciju vozila Auto Birač

Agencija za registraciju vozila Auto Birač

Podaci

Dimitrija Tucovića 90 Zvezdara , Beograd 011/241 39 06
060/034 14 01, 064/996 52 00
http://www.autobirac.rs autobirac@gmail.com

O kompaniji

Budite i Vi deo kluba klijenata, koji nam se iz godine u godinu vraćaju, i sa zadovoljstvom preporučuju svojim prijateljima. Obavite kod nas celokupan proces registracije i osiguranja vozila. Cene naših usluga su među najnižim u gradu, a da bismo Vam bili još pristupačniji, Auto Birač Vam nudi mogućnost plaćanja do 6 rata, čekovima. Pored toga, omogućeno je plaćanje platnim karticama: visa, dina card, master card, maestro. Ukoliko zatreba, dolazimo na kućnu adresu. Nudimo posebne popuste za pravna lica i firme.

Kao važan preduslov za obavljanje godišnje registracije, pojavljuje se i tehnički pregled. Tada se vrši detaljni uvid u ispravnost vozila i spremnost za uključivanje u saobraćaj. Nakon toga, na Vaš zahtev, umesto Vas, odlazimo u MUP i završavamo čitav postupak registracije vozila i preuzimanje registracione nalepnice.

Osim tehničkog pregleda, morate misliti i na osiguranje! Osim zakonom propisanog auto osiguranja, svim našim klijentima omogućavamo sklapanje polise putnog i zdravstvenog osiguranja, za ceo svet, kako biste se osećali potpuno bezbedni, kuda god da krenete. Ukoliko putujete u BiH ili u Makedoniju, značiće Vam i zeleni karton, jer, u suprotnom, plaćate, mnogo skuplje, „granično osiguranje“.

Osigurajte svoje vozilo, i obezbedite naknadu štete, bez obzira na to da li ste Vi krivi za eventualni saobraćajni udes, ili ne. U tom slučaju, preporučujemo Vam kasko osiguranje, čija visina zavisi od vrednosti vozila, a za koje možete sklopiti polisu, i platiti u 12 rata.

Ukoliko Vam je potrebna kopija nekog dokumenta ili spisa, na raspolaganju Vam je naš fotokopir aparat.

Za Vaš mudar izbor, Agencija za registraciju AUTO BIRAČ!

Komentari

Ostavite odgovor