Agencija za registraciju vozila Collin

Agencija za registraciju vozila Collin

Podaci

Maksima Gorkog 47 Vračar , Beograd 011/308 79 14
064/229 85 05
agencijacollin@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
12:00
Ne
Radi

O kompaniji

Svake godine iste brige – registracija vozila. Kako bi bilo dobro kada bi sve potrebne radnje, i tu gomilu papirologije obavio neko umesto Vas. Bez skrivenih troškova i u skladu sa reputacijom koju negujemo, nudimo Vam brzu i pouzdanu uslugu registracije vozila, kao i sve agencijske usluge koje će barem jednom u toku vozačkog staža zatrebati vlasniku svakog motornog vozila.

NAŠIM KLIJENTIMA NUDIMO…
Kao neophodan preduslov registracije, nameće se tehnički pregled. Ukoliko se odlučite da čitav postupak registracije obavite u našoj agenciji, ispravnost kočionog sistema, sistema za svetlosnu signalizaciju, izduvnog sistema, itd. kod nas možete obaviti potpuno BESPLATNO. Dobićete vrlo precizne podatke vezane za parametre vozila, i pouzdanu informaciju da li je bezbedno za dalje učestvovanje u saobraćaju – tzv. tehnički pregled. Umesto Vas odlazimo u MUP, i završavamo sve poslove vezane za izdavanje registracione nalepnice.

Dostupni su Vam sledeći načini plaćanja:
– gotovinom,
– čekovima građana na 6 rata, bez kamate,
– platnim karticama.

Kada se ulazi na teritoriju sledećih zemalja: Rusija, Belorusija, Ukrajina, Moldavija, Turska, Izrael, Iran, Makedonija, Albanija, BiH, Tunis, Maroko, zahtevaće Vam posedovanje zelenog kartona. Donesite nam saobraćajnu dozvolu, kao i polisu obaveznog osiguranja na uvid, i brzo ćemo Vam izdati zeleni karton, koji važi do isteka premije obaveznog osiguranja.

Prodajete svoj auto? Obezbedite se Kupoprodajnim ugovorom, kako biste sprečili eventualne nepredviđene situacije. Naša agencija izrađuje ove ugovore u skladu sa svim propisima. Takođe, ukoliko usled prodaje ili menjanja mesta prebivališta, želite odjaviti svoj auto, obratite se nama i obavićemo to, u najkraćem roku.

SPECIJALNE POGODNOSTI
Svi naši klijenti dobijaju uslugu besplatnog tehničkog pregleda u servisu koji se nalazi u neposrednoj blizini agencije, kako bi bez problema mogli da registruju svoje vozilo. Bez potrebe odlaska u MUP, izdajemo Vam registracionu nalepnicu, a kao poklon dajemo Vam i specijalni skidač nalepnice, kako biste onu staru lako skinuli. Pored toga, od nas dobijate i nove ramove za tablice.

Uz registraciju Vašeg vozila, imate priliku da uživate pogodnosti pomoći na putu u Srbiji i Evropi – Europa Assistence. U slučaju bilo kakvog kvara, profesionalci iz alarmne centrale na raspolaganju su Vam 0-24h.

Na raspolaganju smo Vam i mi, pozovite nas!

Komentari

Ostavite odgovor