Tehnički pregled Res Rota

Tehnički pregled Res Rota

Podaci

Žorža Klemensoa 24 Stari Grad , Beograd 011/275 33 50
060/551 11 73, 060/551 11 74
http://www.resrota.rs resrota@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
08:00
17:00
09:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Tehnički pregled vozila je skup propisanih radnih operacija pri kojima se odgovarajućim merenjima i poređenjem izmerenih vrednosti sa propisanim vrednostima, kao i vizuelnim pregledima bez ili uz korišćenje odgovarajućih alata, bez bitnih rasklapanja, utvrđuje tehnička ispravnost uređaja i opreme, odnosno tehnička ispravnost vozila u celini.

Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja. Samo tehnički ispravno vozilo može garantovati njegovu bezbednu primenu, pa je, iz tog razloga, tehnička ispravnost vozila osnovni uslov za registraciju vozila.

Zakonom o bezbednosti saobraćaja, određeno je da se redovan tehnički pregled vozila vrši jednom godišnje, i može se obaviti 30 dana pre isteka registracije vozila.

Motorna vozila, kojima se vrši javni prevoz putnika ili prevoz opasnih materija, kao i vozila kojima se vrši obučavanje kandidata za vozače, u obavezi su da tehnički pregled vozila vrše na svakih 6 meseci.

Zahvaljujući efikasnosti i profesionalizmu našeg osoblja, učinićemo da dobijete tehnički pregled Vašeg vozila, na najvišem nivou.

U našem objektu, pored tehničkog pregleda motornih vozila, možete izvršiti i kompletnu registraciju svih vrsta vozila.

Da biste izvršili registraciju vašeg vozila, neophodno je priložiti sledeću dokumentaciju:

– saobraćajna dozvola
– overen registracioni list o tehničkoj ispravnosti vozila (tehnički pregled)
– polisa obaveznog osiguranja
– lična karta
– uplate

Dok čekate da se registraciona procedura završi, za Vas imamo udoban kutak.

Registracija vozila važi godinu dana, a možete je produžiti 30 dana pre isteka, pri čemu datum važenja registracije ostaje nepromenjen. Prilikom registracije, dobija se nova registarska nalepnica koja se lepi na donji desni ugao vetrobranskog stakla (staru nalepnicu je potrebno ukloniti).

Ukoliko registrujete auto 30 dana posle isteka registracije, datum iste će biti promenjen (pomeren), i bićete u obavezi da vratite stare tablice, kao i da platite nove. Neregistrovan automobil predstavlja rizik, kako za vlasnika, tako i za ostale učesnike u saobraćaju. Značaj registracije automobila je u tome, što pruža sigurnost osiguranom licu, jer ga oslobađa od štete koju bi, eventualnom nepažnjom, mogao naneti drugim licima vozeći svoj automobil.

Komentari

Ostavite odgovor