Registracija vozila Henex

Registracija vozila Henex

Podaci

Stefana Prvovenčanog 28 Voždovac , Beograd 011/397 37 75
065/515 65 65
http://www.henex.rs henexdoo@gmail.com

O kompaniji

Henex doo je nastao kao posledica potrebe tržista za objedinjenom uslugom koja klijentima pruža mogućnost da na jednom mestu završe sve što im je neophodno pri registraciji svojih motornih vozila. Ta činjenica posebno pogoduje preduzećima koja imaju višestruk interes, ne samo zbog niže cene usluga koje im se u dogovorenom aranžmanu pružaju, već i zbog evidencije i pouzdanosti koje ovakav sistem poslovanja sa sobom nosi.

Henex doo je poslovno društvo za obavljanje tehničkog pregleda i posredovanje pri registraciji motornih vozila koje se već treću godinu sa uspehom bavi svim uslugama u oblasti osiguranja i registracije motornih vozila. Strateški partner nam je Delta Generali osiguranje koje je postalo lider u oblasti osiguranja motornih vozila na području Beograda.

Registracija vozila svake godine Vam oduzima barem jedan dan u prikupljanju dokumentacije, plaćanju taksi i ostale „papirologije“. Da bi Vam ovaj dan sto lakše prošao nudimo Vam uslugu registrovanja Vašeg automobila kod nas. Sve što je potrebno je da dođete kod nas i obavite sve radnje neophodne za registraciju vozila, od tehničkog pregleda, zaključenja polise, plaćanje taksi, overe saobraćajne dozvole u stanici policije.

TEHNIČKI PREGLED
Savremenim uređajima marke Hofmann vršimo tehnički pregled svih putničkih motornih vozila i teretnih vozila maksimalne dozvoljene nosivosti do 4000 kg.

Registracija vozila sms kupon
OSIGURANJE VOZILA
U prilici smo da Vam ponudimo sledeće vrste osiguranja:

– Obavezno osiguranje od auto odgovornosti
– Delimičan kasko ( stakla )
– Kasko osiguranje na 12 rata
– Osiguranje putnika
– Zeleni karton
– Putno zdravstveno osiguranje
– Životno i penziono osiguranje

Komentari

Ostavite odgovor