Centar za tehničke preglede Don

Centar za tehničke preglede Don

Podaci

Viline vode 47 Palilula , Beograd 064/155 56 03 https://www.don-registracija.com tehnicki@don.rs
ponutosrečetpetsubned
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
17:00
09:00
14:00
Ne
Radi

O kompaniji

Tempo života je danas takav da je bez sopstvenog vozila maltene nemoguće funkcionisati. I da, automobil, skuter, motor, pa i kamion će vas, od tačke A do tačke B odvesti, ali samo ukoliko su u potpunosti ispravni. Ulaganje u brigu o vašem vozilu, ulažete, pre svega, u sopstvenu bezbednost, a, složićete se, teško da postoji nešto važnije od toga.

Centar za tehničke preglede DON nudi tehničke, administrativne i pravne usluge za vaša vozila.

 

Centar za tehnicke preglede Don Beograd

 

KO SMO MI?

Želeli smo da budemo drugačiji i da vam ponudimo nešto što drugi nisu. Da vam uštedimo vreme i istovremeno pružimo najbolju moguću uslugu. Da kod nas uđete sa gomilom nezavršenog, a izađete sa svim završenim poslovima. Da i kada krenete kod nas, uvek budete sigurni da ćete izaći s osmehom, jer ćete u nas imati potpuno poverenje i znaćete da će sve biti rešeno. Jednostavno, za vas i vaše vozilo smo želeli samo najbolje i zato smo otvorili jedinstveni centar za tehničke preglede, u kome se, na više linija, i na jednom mestu, završavaju sve administrativne, pravne i tehničke stvari. I sve to na čak tri lokacije – u Zemunu, u blizini centra grada na Vilinim vodama i na Bogosloviji.

 

USLUGE

Kako bi vam sve bilo dostupno na jednom mestu, potrudili smo se da objedinimo ponudu, što znači da, u našim centrima, možete dobiti sledeće usluge:

 • Tehnički pregled automobila
 • Tehnički pregled i registracija motora i skutera
 • Tehnički pregled teretnih i priključnih vozila
 • Osiguranja
 • Izdavanja nalepnice
 • Registracija bez odlaska u MUP
 • Prenos vlasništva
 • Zeleni karton
 • Pomoć na putu
 • Uvoz i carinjenje vozila
 • Platni promet
 • Sve vrste atesta
 • Probne tablice
 • PUS motora i PUS šasije
 • Šlep služba

 

Centar za tehnicke preglede Don Beograd

 

TEHNIČKI PREGLED

Najgore što možete da uradite jeste da sednete za volan tehnički neispravnog vozila i zato su tehnički pregledi, ne samo poželjni, već i neophodni. Kod nas ćete ih obaviti brzo i bez greške.

 

REGISTRACIJA VOZILA

Iskusni vozači odlično znaju šta ovo podrazumeva, a ukoliko ste tek nedavno seli za volan, sve što treba da znate jeste da je svako vozilo, bez obavljenog tehničkog pregleda i registracije, neupotrebljivo. Tačnije, nikako ne biste smeli da ga vozite. Bilo da dođete u naš centar za tehničke preglede ili u neku od naših poslovnica, pobrinućemo se za registraciju vašeg vozila, bez obzira na opštinu kojoj pripadate.

 

OSIGURANJE

Koliko god da ste dobar i pažljiv vozač, nezgode se, tu i tamo, dešavaju. I bez obzira na to da li se to dogodilo u zemlji ili inostranstvu, u takvim momentima osiguranje je preko potrebno. Odabraćemo ono koje je za vas najbolje i pobrinućemo se da se, kada sednete u svoje vozilo, osećate mirno i bezbrižno.

 

ZELENI KARTON

Da biste, u nekim od stranih zemalja, seli za volan, neophodno je da posedujete Zeleni karton. Ne brinite, rado ćemo se pobrinuti za administrativni deo. Na vama je samo da ga preuzmete i uživate.

 

Centar za tehnicke preglede Don Beograd

 

POMOĆ NA PUTU I ŠLEP SLUŽBA

Kvarovi ne biraju ni vreme, ni mesto. Naša ekipa će, od trenutka poziva, vrlo brzo izaći na teren i rešiti problem na licu mesta, ukoliko je u pitanju manji kvar. U slučaju da je za popravku potrebno više vremena i da iziskuje opremu ili delove koje nije moguće imati na putu, na raspolaganju vam je naša šlep služba.

 

I NAJVAŽNIJE

Centar, uz podršku dve administrativne poslovnice, može da primi veliki broj vozila. Ovo je novina koju smo prvi uveli u svetu tehničkih pregleda, kada je reč o našoj zemlji, a sve sa namerom da brzo i efikasno razrešimo sva vaša tehnička, pravna i administrativna pitanja. U prevodu, brzi smo i efikasni, a vi ćete biti maksimalno zadovoljni. Radimo i pripremu za tehnički pregled, a određene nedostatke otklanjamo na licu mesta. Garantujemo, pre svega, stručnost i profesionalan pristup i zato, budite u potpunosti bezbrižni, jer vaše vozilo će biti u najsigurnijim rukama.

Komentari

Ostavite odgovor