Vulkanizerska radnja Gumex

Vulkanizerska radnja Gumex

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 451 Zvezdara , Beograd 011/286 29 92
064/159 94 54
http://www.gumex.co.rs vulkanizergumex@yahoo.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
19:00
08:00
16:00

O kompaniji

U našem servisu možete dobiti sve na jednom mestu – zato nas i smatraju najboljima! Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, danas smo u mogućnosti da svakom svom klijentu omogućimo vrhunski kvalitet po izuzetno pristupačnim cenama – u najkraćem mogućem roku!

O NAMA
Vulkanizerska radnja i servis GUMEX sa uspehom posluje još od 1995. godine, i od tada se tim naših vernih klijenata umnogome povećao. Iza nas je na desetine hiljada prodatih i ugrađenih pneumatika i felni, kao još veći broj zadovoljnih potrošača, koji nas rado preporučuju svojim prijateljima.

Zahvaljujući zavidnom skladišnom kapacitetu i odličnoj saradnji sa dobavljačima, u svakom trenutku raspolažemo odgovarajućim auto delovima, a, takođe, u stanju smo da brzo i pouzdano nabavimo nedostajući deo.

GUME
Zimske ili letnje, nove ili polovne – koja god vrsta i dimenzija pneumatika da je neophodna Vašem automobilu, budite uvereni da ćete ih kod nas pronaći, proizvedene od strane renomiranih proizvođača. Pri kupovini 4 letnje gume kod nas, dobijate besplatnu montažu i balansiranje.

Nudimo Vam i veliki broj protektiranih guma različitih dimenzija i šara. Protektiranje guma je proces gde se umesto istrošenog ili oštećenog gazećeg sloja postavlja novi sloj. Na taj način se smanjuje ukupan broj guma u upotrebi, čime se štede prirodni resursi i smanjuje se emisija ugljen-dioksida.

FELNE
Kod nas se možete snabdeti novim i polovnim alu i čeličnim felnama, namenjenih svim tipovima i modelima automobila. Dajte svom ljubimcu na četiri točka potpuno novi izgled, sportski ili elegantan. Sve polovne felne su proverene, a montaža i balansiranje za 4 polovne felne kupljene kod nas je BESPLATNO.

PERIONICA
Pružite svom ljubimcu vrhunski tretman u našoj kompletno opremljenoj perionici, gde se možete odlučiti za uslugu pranja vozila iznutra i spolja, pranja motora, poliranja, voskiranja, dubinskog pranja najkvalitetnijom auto kozmetikom.

SERVIS
Ukoliko osetite pri vožnji zanošenje na jednu stranu, ili ako primetite nejednako trošenje guma, to su prvi znaci da Vam je neophodna reglaža trapa. Preporuka je da se ona vrši jednom godišnje ili na svakih 10.000 km. Dovezite svoj automobil kod nas, i mi ćemo za Vas odraditi sav posao. Pored toga, za sve vrste automehaničarskih usluga, ne oklevajte da se obratite našim iskusnim majstorima. Još jedna od delatnosti kojom se bavimo jeste kompletna popravka aluminijumskih i čeličnih felni. Između ostalog, radimo ispravljanje, varenje, peskiranje, farbanje i lakiranje felni.

Dobrodošli!

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Poštovani,

Molim Vas da mi dostavite ponudu za četiri zimske gume:
215/60R16, Sava, Goodrich ili sličnog kvaliteta.
Doneo bih nove čelične felne i senzore niskog pritiska, koje takođe treba montirati. Demontaže postojećih letnjih guma sa alu felni neće biti pošto menjam komplete točkova.
Pošaljite mi ukupne cene sa svim troškovima montaže i balansiranja. Kupovina bi se obavila čekovima, pa navedite koliki je mogući broj rata bez kamate.

Odgovori