Vulkanizerska radnja Tehno Vulkan

Vulkanizerska radnja Tehno Vulkan

Podaci

Savski Nasip 9A Novi Beograd , Beograd 061/173 95 55 tehnovulkan@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00
00:00
24:00

O kompaniji

Vulkanizerska radnja Tehno Vulkan – Sve za Vaše pneumatike na jednom mestu! Kvalitet, povoljne cene i poverenje brojnih klijenata – naš su najveći ponos. Svoje dugogodišnje iskustvo pretočili smo u uspešan posao, po kome smo naširoko poznati. Na raspolaganju smo Vam 24h dnevno, svih sedam dana u nedelji! Do nas lako možete stići iz bilo kog dela Beograda.

MONTAŽA I DEMONTAŽA GUMA
Već pri prvoj poseti našem servisu, uočićete koliko ozbiljno shvatamo svoj posao i sa kojom posvećenošću uslužimo svakog klijenta. Posetite nas i u najkraćem roku izvršićemo demontažu starih i montažu novih pneumatika na svim tipovima vozila. Proverićemo u kakvom su stanju Vaši pneumatici, kako bi ste imali bezbednu i udobnu vožnju.

Demontaža podrazumeva skidanje gume sa automobile tj. sa felne, a potom sledi montaža novih, ili sezonskih guma. Naš servis je opremljen najsavremenijom opremom za montažu pneumatika, koji neće izazvati ni najmanje oštećenje na istima. Pre montaže, obavezno proveravamo ispravnost gume koja se montira.

BALANSIRANJE TOČKOVA

Balansiranje točkova se obavlja nakon svake montaže gume na na vozilo, i na taj način se uspostavlja ravnoteža između mase same gume i mase felne, korišćenjem tegova. Ukoliko ne uradite balansiranje, možete očekivati podrhtavanje volana, pa čak i celog vozila. Naša topla preporuka je da, čim to primetite, vozilo dovezete kod nas, a mi ćemo u najkraćem roku izvršiti balansiranje sva četiri točka.

VULKANIZACIJA STARIH GUMA
Kako sebe ne biste izlagali nepotrebnim troškovima kupovine novih pneumatika, umesto toga, posetite nas i mi ćemo sa velikim procentom uspešnosti vratiti staru gumu u upotrebljivo stanje.

Zagrevanjem na određenu temperaturu, sprovodimo specijalan postupak vulkanizacije, tokom kojeg se vrši krpljenje pneumatika i eliminisanje nastalih oštećenja.

Posetite nas, nećete se pokajati!

Komentari

Ostavite odgovor

2 komentara

Servis za pohvalu, jedini servis koji radi 24h i jedini ste sa mobilnom vulkanizerskom radnjom

Odgovori

Postovani,

posetio sem ovaj lokal pre dva dana , prezadovoljan sam uslugama koje pruzaju zaposleni ,
Preporucio bi uslugu svima

Pozdrav

Odgovori