Auto gume Gumex

Auto gume Gumex

Podaci

Gospodara Vučića 222 Zvezdara , Beograd 011/283 17 52
065/211 20 23
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
17:00
08:00
17:00

O kompaniji

Auto Gume Gumex – Vaš Partner za Sigurnu i Pouzdanu Vožnju

 

Važnost Kvalitetnih Guma za Vašu Bezbednost

Auto gume su ključni element bezbednosti svakog vozila. One obezbeđuju optimalan kontakt sa putem, omogućavajući vam da bezbedno upravljate vozilom, kočite i manevrišete. Kvalitetne gume ne samo da poboljšavaju performanse vašeg automobila, već i značajno smanjuju rizik od nesreća. U firmi Auto Gume Gumex, znamo koliko je važno imati pouzdane gume, zbog čega nudimo širok asortiman guma koje zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

 

Bezbednost Pre Svega – Prodaja i Zamena Polovnih Guma

Jedna od naših glavnih usluga je prodaja polovnih guma. Svesni smo da mnogi vozači traže povoljne opcije koje ne ugrožavaju bezbednost. Naše polovne gume prolaze stroge kontrole kvaliteta kako bismo osigurali da su u savršenom stanju i spremne za upotrebu. Osim prodaje, nudimo i usluge zamene guma, popravke i krpljenja, što vam omogućava da maksimalno iskoristite vek trajanja vaših guma.

Nudimo i uslugu reglaže trapa, koja je neophodna za pravilno funkcionisanje vašeg vozila i dugotrajnost vaših guma. Pravilna reglaža smanjuje trošenje guma i poboljšava stabilnost vozila, čime se dodatno povećava vaša bezbednost na putu.

 

Sveobuhvatne Usluge za Vaše Vozilo

Pored guma, Auto Gume Gumex nudi i prodaju felni, koje će vašem vozilu dati poseban estetski izgled i dodatnu stabilnost. Felne koje imamo u ponudi su kvalitetne i dolaze u različitim dimenzijama i dizajnima, prilagođene vašem ukusu i potrebama.

Jedinstvena usluga koju pružamo je hotel za gume. Naš hotel za gume omogućava vam da sigurno i povoljno čuvate vaše letnje ili zimske gume van sezone. Na ovaj način, gume su zaštićene od oštećenja i pravilno uskladištene, spremne za sledeću sezonu.

Auto Gume Gumex je vaša pouzdana destinacija za sve što vam je potrebno kada su u pitanju gume i felne. Naše stručne ekipe su tu da vam pruže najbolju uslugu, bilo da je reč o zameni, popravci, prodaji ili skladištenju guma. Posetite nas i uverite se zašto smo prvi izbor mnogih zadovoljnih vozača.

Komentari

Ostavite odgovor