Zatamnjivanje stakala Armolan – Armoglass

Zatamnjivanje stakala Armolan – Armoglass

Podaci

Luke Spasojevića 7 Železnik , Beograd 066/066 064 https://www.zatamnjivanje.com armolanbeograd@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
08:00
20:00
Ne
Radi

O kompaniji

ZATAMNjIVANjE STAKALA ARMOLAN – ARMOGLASS

ARMOGLASS DOO distribuira u ugrađuje, po statistici istraživanja najkvalitetnije, folije za zaštitu od toplote, IR i UV zračenja, za automobile i sve stambene površine.

Distribucija:
Zatamnivanje.org
Folije.org

Folije za stakla ARMOLAN WINDOW FILMS napravljene su od jakog, visoko-kvalitetnog, optički čistog poliestera, obložene metaliziranim premazima vezanih posebnim lepkom. Na jednoj strani je premaz otporan na grebanje sa lepkom, dok je na drugoj strani zaštitni sloj.

Folije za stakla mogu biti providne, u boji ili delimično ukrašene, a izrađene su u različitoj debljini, u zavisnosti od toga da li su za solarnu ili sigurnosnu upotrebu. Koriste se u poslovnim i stambenim objektima i u automobilskoj industriji za umanjivanje toplote i blještavila sunčevih zraka, sprečavanje izbleđivanja, ali i u dekorativne svrhe.

ZATAMNjIVANjE AUTOMOBILA BEOGRAD

Za koju foliju da se odlučim?

Najednostavnije a najbitnije je da svaka folija mora imati ABG broj na sebi, koji je laserski ugraviran na foliji i naravno napismeni sertifikat za te folije.

Jedino tako možete znati da su folije za stakla kvalitetne i da su prošle sve stroge testove Evropske Unije. Samo takva zatamnjena stakla važe i mogu da se voze u inostranstvu.

Armolan Američke folije

Lider u proizvodnji folija za auto stakla i svih ostalih staklenih površina, i to već duže od pola veka.
Naše folije su Premium hight performance – folije poslednje generacije, visokog kvaliteta i performasi na koje dajemo pisanu garacniju od 10 godina I KOJE IMAJU ABG BROJ NA SEBI. Na našim folijama za stakla ne treba da se lepe nalepnice i samo takve mogu da se voze u inostranstvu.
Pogledajte naš cenovnik.

Evo kako mi to radimo
Montaža Armolan Tim Beograd

Ono što ne možete da znate je kako će folije na stakla da budu postavljene.
Mi za svaku foliju dajemo pisanu garanciju od 10 godina i naravno svaku reklamiciju prihvatamo. Svaki od naših ugrađivača ima setrifikovano zvanje majstora sa iskustvom od 10 do 20 god!
Pogledajte našu galeriju radova

Ako Vam se jos nismo svideli, pogledajte naše stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Investicija u folije nije luksuz. ZAŠTITA OD UV ZRAČENjA I TOPLOTE – To je danas potreba.
Pogledajte istraživanja.

Osim toga, naše folije smanjuju upotrebu klime, kako u autu, tako i u objektu, i tako štedite novac i smanjujete trošak, a pritom uživate u svom prostoru automobila i dnevnom boravku.

Komentari

Ostavite odgovor